Horoszkópok

2017.03.02. 18:40

Napi horoszkóp - A Skorpió mindent megkap anyagilag, amit eltervezett

A Ráknak ma semmi aktív dologhoz nincs kedve, délután kapcsolódjon ki.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.)
- Komoly elismerésben részesülhet, és kitágul ön körül a horizont új élmények, új emberek és új helyszínek révén. Azért vigyázzon, ne szálljon a fejébe a siker, maradjon olyan, mint szokott!

Bika (április 21.-május 20.)
- Elsősorban anyagi szempontból lesz szerencsés ma. Ha ön vállalkozó, akkor most lehetőséget kap arra, hogy tovább terjeszkedjen. Ha alkalmazott, akkor lehet, hogy előléptetik.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Lehet, hogy egy új szerelmi kapcsolatra vágyik? Ez most könnyen összejöhet, és ameddig tart, addig jó lesz - de ne számítson tartós viszonyra. Épp ezért gondolja meg alaposan!

Rák (június 22.-július 22.)
- Remélhetőleg nyugodt és kényelmes lesz ez a nap, úgysincs nagy kedve az aktivitáshoz. Délután csináljon valami olyasmit, ami igazán kikapcsolja és feltölti energiával.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- Tartsa meg a szavát! Ha úgy látják a partnerei, ismerősei vagy barátai, hogy ön híján van a megbízhatóságnak, akkor nem csodálkozhat azon, hogy idővel elfordulnak öntől. 

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Ez a nap kiváló arra, hogy hivatalos ügyeket intézzen, gondja legyen a pénzügyekre. Nyereségre tehet szert ismert emberek által, és hasznot húzhat egy előnyös helyzetből. 

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Próbálja meg távol tartani magát az egója túlkapásaitól. Most van az a nap, amikor el kellene fogadnia a „hátsó ülést is”. Ha képes megbízni a másikban, ön is jól jár majd.

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Nem kell aggódnia az anyagi nyereség miatt. Amit ön eltervezett, és amiért megdolgozott, azt meg is fogja kapni. Ha viszont túl sokat akar, az esetleg csalódást hozhat.

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Ma inkább hallgat a szívére, mint az eszére. És milyen igaza van! A megérzései ma jobb irányba vezetik, mint a meggondolásai. Hagyatkozzon emberismeretére! 

Bak (december 22.- január 20.)
- Óriási öröm éri a mai napon, mert egyik nagyon régi barátja jelentkezik majd, és továbbra is nagyon megértik egymást, ez világosan kiderül a beszélgetésük során. 

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Nehezen indul a mai napja, nem úgy sikerülnek a dolgai, ahogy azt szerette volna. Egész nap a pénzügyi problémákon rágódik, és számtalan mentő ötlet jut az eszébe. 

Halak (február 21.- március 20.)
- A Jupiter fényszöge hajlamosítja önt arra, hogy sok pénzt költsön olyan dolgokra, amikről kiderül, hogy teljesen feleslegesek voltak. Jól tervezze meg a munkahelyi feladatait.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!