Horoszkópok

2015.02.06. 15:45

Napi horoszkóp - A Skorpió ma óvakodjon a nagyobb üzleti döntésektől

A Rák egész napja a szerelem jegyében fog telni.

Kos (március 21.–április 20.) – Sajnos nem tudja elkerülni, munkahelyén kritizálni fogják ma. Annyit tehet, hogy nem veszi nagyon a lelkére, mert azzal elrontja az egész napját és a munkakedve is elszáll.

Bika (április 21.–május 20.) – Ki kell tartania az elképzelései mellett, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy egyedül van velük és senki sem tartja őket jó ötletnek. Higgye el, hogy el fogja érni célját!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Lehet, hogy egy bizonyos feladatra nem a megfelelő embert találta meg. Ez nem az illető hibája, így ha esetleg valamit elront, ne őt korholja le, hanem legyen vele türelmes!

Rák (június 22–július 22.) – Az egész nap csakis a szerelem jegyében fog telni. Remekül kijönnek majd kedvesével, ami nem véletlen, hiszen az utóbbi időben nagyon egy hullámhosszra kerültek.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ha folyamatosan ugyanazokkal a problémákkal szembesül, akkor lehet, hogy máshol kellene keresnie azok forrását. Főleg nem szabad másokat hibáztatni!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Egy kevéske odafigyeléssel sokat lendíthetne kapcsolatán. Ma végre lesz idejük leülni és átbeszélni a problémákat, amik már régóta felszínen vannak önök között.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Úgy érzi, hogy jóval lassabban halad az előre eltervezett munkával, mint ahogyan azt várta. Ne aggódjon, még időben be fogja fejezni minden feladatát!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Nagyon óvakodjon ma a nagyobb üzleti döntésektől. Halasszon inkább mindent a jövő hétre. Ha ma dönt, előfordulhat, hogy megpróbálják rászedni.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Kezdi unni, hogy folyamatosan mások helyett kell dolgoznia. Beszéljen az érintettekkel a munkahelyén, mielőtt még jobban kiborulna és megromlana a munkakapcsolat.

Bak (december 22.– január 20.) – Ismételten nehéz helyzetben találta magát. Itt lenne az ideje kisebb számadást végeznie, hogy esetleg nem ön generálja e ezeket magának. Megfontoltabbnak kellene lennie!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Ha teheti, legyen minél többet a friss levegőn! Régen volt lehetősége így kikapcsolódni, élvezze a szabad idejét családjával, barátaival. Este még egy kellemes meglepetés is várja.

Halak (február 21.– március 20.) – Váratlan és meglepő helyzetekbe kerülhet a nap folyamán. Nem csak vidám, hanem kiegyensúlyozott is lesz! Bízza magát az ösztöneire és akkor sikeres napot fog majd zárni!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!