Horoszkópok

2014.12.04. 12:40

Napi horoszkóp - A Ráknak a mai lehet a hét legjobb napja

A Skorpiónak este a szerelemben is szerencséje lehet.

Kos (március 21.–április 20.) – Próbáljon meg az egyik munkatársával kiegyezni a mai napon, mert az önök közötti feszültség a munka rovására megy. Ne ragaszkodjon annyira a saját álláspontjához!

Bika (április 21.–május 20.) – Nagy lendülettel végzi a feladatait, és még mások teendőibe is besegít. Ezzel igen nagy népszerűségre tesz szert, és a várva várt elismerés sincs már olyan messze.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Úgy érzi, hogy végre-valahára meglelte a saját tempóját. Olyan témákkal foglalkozhat emellett, amik igazán érdeklik, ezért valóban öröm a munka ilyenkor.

Rák (június 22.–július 22.) – Igazán jól érzi majd magát ma, olyannyira, hogy ez lehet a hét legjobb napja az ön számára. Fontos kérdésekben is kell hogy döntsön, de most ezek is könnyen mennek majd!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Remekül dönt, ha nem bonyolódik most bele egyik közeli ismerősének a kényes ügyébe. Foglalkozzon most saját teendőivel, úgyis tele van velük a padlás!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Ma, amint csak lehet, tolja félre a munkát! Töltsön minél több időt a családjával, barátaival, mert ez a hét alaposan kimerítette. Szüksége van a feltöltődésre!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nagyon pozitív emberi tulajdonság, ha valaki elismeri, hogy hibázott. Azonban nem kell túllihegnie a dolgot. Próbáljon meg túllépni rajta és máris tiszta lappal indul.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Jól megy sora, munkahelyén elismerik, ma végre megvásárolhatja magának, amit annyira szeretett volna, és ráadásul este még a szerelemben is szerencséje lehet!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ha a mai napon meghívást kapna valahova, nagy butaság lenne visszautasítania azt. Azon túl, hogy profitálhat belőle, még garantáltan jól is fogja magát érezni.

Bak (december 22.– január 20.) – Ön hiába enged és enged folyamatosan, ha a másik félben egy hajszálnyi kompromisszumkészség sincs. Szögezze le a játékszabályokat, hogy mindenki egyenlő legyen!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – A féltékenység egyáltalán nem jellemző önre, az utóbbi időben mégis sokat vonja kérdőre partnerét. Ezzel azonban saját maga alatt vágja a fát. Hagyjon neki egy kis teret!

Halak (február 21.– március 20.) – Egyáltalán nem akart valakivel bántón viselkedni a minap, csak kicsúszott a száján az, amit inkább magában kellett volna tartania. Még ma kérjen bocsánatot az illetőtől!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!