Horoszkópok

2014.11.25. 14:46

Napi horoszkóp - A Rák ma túlreagálhat dolgokat

A Skorpiónak ma minden a kedve szerint alakul.

Kos (március 21–április 20.) – A nap tökéletes alkalmakat kínál majd arra, hogy kamatoztassa energiáit és akaraterejét. Minél gyorsabban meg akarja majd oldani a feladatokat, nehéz lesz önt követni.

Bika (április 21–május 20.) – Olyan döntéseket kell majd ma hoznia, amikhez jó lenne egy barát segítsége. Ön azonban ma csak magára számíthat, ami azért jó, mert nem befolyásolja senki.

Ikrek (május 21–június 21.) – Legfőbb ideje, hogy végre elszánja magát arra a lépésre, amit már régóta fontolgat. Ne legyenek kétségei sem magában, sem a jövőjét illetően. Higgye el, hogy jó úton jár!

Rák (június 22–július 22.) – Érzelmi téren kicsit túlreagálhat dolgokat a nap elején, amit úgy vészelhet át, ha a kritikákat jobban elengedi a füle mellett. Este az otthon melege hoz majd megnyugvást.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Járjon ma nyitott szemmel, mert egy sor lehetőség kínálkozik majd ön előtt a nap folyamán. Amikért máskor keményen meg kell dolgoznia, most az ölébe hullik.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Anyagi ügyekben fordulat állhat be az életében. Végre valahára megengedhet magának valamit, amire már annyira vágyott. Ne várjon hát tovább, hiszen megdolgozott érte!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Újra energikusnak érzi magát, az utóbbi napokban teljesen feltöltődött. Itt az ideje hát előszedni az elhalasztott dolgokat és gyorsan letudni őket!

Skorpió (október 24– november 22.) – Igazán remek napja lesz, mert valahogy minden a kedve szerint alakul majd. Munkahelyén sikerek, párkapcsolatában pedig meghitt pillanatok teszik majd emlékezetessé a napot.

Nyilas (november 23 – december 21.) – Ha esetleg valami elsőre nem sikerülne a mai napon, akkor semmiképpen se adja fel. Lesz még lehetősége javítani, csak legyen kellőképpen kitartó!

Bak (december 22– január 20.) – Bármennyire is máshogy látja, igenis irigylésre méltó kapcsolatban él. Párja csupán több figyelmet szeretne, ezért viselkedik kicsit másképpen mostanság.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Sokkal könnyebb kezelni a fárasztó helyzeteket, ha megpróbálja az életet a vicces oldaláról nézni. Jobb, ha felkészül, ma a sors alaposan próbára teheti a humorérzékét.

Halak (február 21– március 20.) – Valahogy nem találja ma a helyét, és úgy érzi, hogy teljesen céltalanul végzi a teendőit a vakvilágba. Rendszerezze feladatait és akkor felállíthat egy fontossági sorrendet.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!