Horoszkópok

2016.01.25. 16:17

Napi horoszkóp - A Nyilasnak meg kell értenie végre, hogy nem minden rossz, ami új!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Sajnos lassan fog haladni a feladataival, és mivel annak idején félbehagyott egy ügyet, most még ahhoz is vissza kell majd térnie. Most már meg kell oldania, csak így léphet tovább!

Bika (április 21.–május 20.) – A hit nagyon messze tudja repíteni az embert, és nem kell logikán alapulnia, mert a saját fantáziájából építkezik. Vagyis határ a csillagos ég, ha valamit nagyon erősen akar!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Talán egy kicsivel tovább kellene kitartania, hogy megláthassa, merre vezetett az az út, amin eddig haladt. Lehet, hogy nem ez lesz élete vállalkozása, de sok munkája van benne.

Rák (június 22.–július 22.) – Valaki olyannal találkozhat a nap folyamán, aki teljesen más habitusú, mint ön. Nem is igazán találják majd a közös nevezőt, de szerencsére megoldják a magukra bízott feladatot.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ahhoz, hogy valami hosszú távon jól működjön, egy rövid időre most el kell engednie valamit. Nem lesz könnyű, de meg kell értenie, hogy minden okkal történik!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Talán az ügy gyors elintézése nyugtatná most meg a legjobban, így, ha valamiket félre is kell tenni ezért, hát lépje meg! Addig csak idegeskedik, hogy ezt még meg kell csinálni.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Most kapott egy kis segítséget, amire régóta vágyott. Így már könnyűszerrel megoldhatja az ügyet. Ha ügyesen csinálja, tovább is mehet, mint a jelenlegi feladat!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Nagyon tisztán átlátja most a helyzetet, és rájött, hogyha csak egy rövid ideig is, de az orránál fogva vezették. Ez kihozza a sodrából, és elhatározza, hogy revansot vesz.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ha hajlandó lesz elfogadni végre a régóta küszöbön álló változásokat, akkor azért egy jó napnak néz elébe. Meg kell értenie végre, hogy nem minden rossz, ami új!

Bak (december 22.– január 20.) – Sokszor az utat megélni a célig sokkal érdekesebb tud lenni, mint maga a megérkezés. Ne szalassza el a kínálkozó lehetőségeket azért, mert csakis egy dologra koncentrál!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Valaki megpróbálja majd lebeszélni egy felelőtlennek tűnő vállalkozásról, de önnek szilárd meggyőződése, hogy ez a helyes irány. Ne hagyja magát lebeszélni a dologról!

Halak (február 21.– március 20.) – Kicsit ki kellene engednie a fáradt gőzt, mert már a munkahelyén is észrevették, hogy túlvállalta magát az utóbbi időben. Nem szégyen beismerni,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!