Horoszkópok

2014.05.22. 09:56

Napi horoszkóp - A Mérleg örüljön, hogy végre van egy kis szabadideje

A Kosnak nagy változásokat ígérnek mára a csillagok.

Kos (március 21–április 20.) – A Kosnak nagy változásokat ígérnek a csillagok, ami lehet akár munkahelyi, akár magánéleti. Egy biztos: semmi sem marad ugyanúgy, mint ma. Lehet, hogy költözködnie is kell.

Bika (április 21–május 20.) – A Bikát ma erősen a saját érdekei mozgatják, nem igazán figyel oda a környezetére, csak a saját boldogulására. Ezért könnyen meglehet, hogy magára haragíthatja a kollégáit.

Ikrek (május 21–június 21.) – Ne ma akarja bepótolni azt, amit egész héten elmulasztott, mert csak kapkodás lesz a vége. Egy kicsit okosabb munkaszervezéssel a jövőben sokkal hatékonyabban tud dolgozni.

Rák (június 22–július 22.) – A Ráknak ma újító, egyedi ötletei támadhatnak a munkahelyén, már csak azon kell elgondolkodnia, hogyan tudja ezt a gyakorlatba átültetni. Tervezze meg az egyes szakaszokat!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Kedves Oroszlán! Ne törődjön ma azzal, hogy mások mit szólnak, az ön életét mások nem tudják megoldani. Ne hagyja magát befolyásolni senki által!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Lazítson ma egy kicsit, amennyire csak teheti, és kerülje el azoknak az embereknek a társaságát, akik zavarólag hatnak a lelkivilágára. Az egyedüllét ma hasznos lehet önnek.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – A Mérleg verje ki a negatív gondolatokat a fejéből, és örüljön annak, hogy végre van egy kis szabadideje, amit azokkal az emberekkel töltsön el, akiket szeret.

Skorpió (október 24– november 22.) – Feszültté vált az utóbbi időben a hangulat a munkahelyén, ezért nagyon fontos, hogy a szabadidejében aktívan kikapcsolódjon. Élvezze ki az új hobbiját!

Nyilas (november 23–december 21.) – Nem okos dolog mások helyett is dolgozni, egyrészt mert úgysem fogják meghálálni a kollégák, másrészt eljuthat addig, hogy ezt már el is várják öntől egy idő után.

Bak (december 22– január 20.) – A Bak ma találkozhat valakivel, aki nagyon fontossá válik önnek. Ne fogja vissza a lelkét, mutassa ki az érzelmeit, nem fog csalódni az illetőben, a szerelme viszonzásra talál.

Vízöntő (január 21– február 20.) – A Vízöntőnek azt tanácsolják mára a csillagok, hogy ne foglalkozzon a rosszindulatú pletykákkal a munkahelyén. Semmi más ez, mint a kollégái irigysége.

Halak (február 21– március 20.) – Ha van néhány olyan dolog az életében, ami elbizonytalaníthatja, akkor járjon a végére. Kezdjen hozzá már ma, ne halogassa, mert maguktól nem fognak megoldódni.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!