Horoszkópok

2017.05.21. 16:56

Napi horoszkóp - A Mérleg legyen ma nagyon türelmes

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Thoma Izabella

KOS (március 21.-április 20.)
A Mars az Ikrek jegyéből arra biztatja, hogy egészen új dolgokat próbáljon ki és ne foglalkozzon azzal, hogy másoknak mi erről a véleményük. Legyen bátor és hallgasson az intuíciójára!

BIKA (április 21.-május 20.)
Kedvező napra számíthat, mindenben gyors és látványos sikereket érhet el. Ha hivatalos ügyeket kell intéznie, azt is mára időzítse, most szinte sehol sem kell késlekedéssel számolnia.

IKREK (május 21.-június 21.)
- Sok örömet találhat a mai napban, de csak akkor, ha hajlandó alkalmazkodni másokhoz - most nem vezet célra, ha megmakacsolja magát. Legyen egy kicsit elnézőbb a párjával is!

RÁK (június 22.-július 22.)
- Úgy érzi, valaki elárulta, pedig lehet, hogy csak ön ért félre valamit. Ne hallgasson pletykákra, folyosói híresztelésekre, kérdezzen inkább rá a dolgokra egyenesen az illetőnél! 

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
- Szeretne túlesni a nehéz feladatokon, de valaki mindig késlelteti. Azért ne legyen olyan haragos, nem faragtak mindenkit olyan kemény fából, mint önt! Délután szerencsére már elsimulnak a gondok.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Céljai megvalósításához most társa is a partnere lehet. Mélyértelmű, okos tanácsaira jó lesz nagyon is odafigyelnie. Arra azért vigyáznia kellene, hogy ne vállaljon magára túl sokat.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
- Sok türelmet igényel ez a nap, csak délután lazulhat egy kicsit. Lehetetlen nem észrevennie, hogy valakire nagyon mély benyomást tesz a környezetében. Adjon neki egy esélyt! 

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
- A munkahelyén egy váratlan fordulat kedvező esélyeket teremt arra, hogy erősítse pozícióját vagy akár emelkedjen is a ranglétrán. Rámenősséggel most nem érhet célt!

NYILAS (november 23.-december 21.)
- Ma sok minden terítékre kerülhet, főleg a pénzügyek megtárgyalása lesz kellemetlen. Ha sokat költöttek, a következő időszakban egy kis spórolással egyenesbe jöhetnek.

BAK (december 22.- január 20.)
- Vigyázzon, ha túlságosan elfojtja az érzéseit, akkor túl racionálissá, túl kimértté válik a párkapcsolata - persze veszekedni se fognak! Ma a munkahelyén szívesen segít majd másoknak, de ön is kaphat támogatást.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.)
- Kicsit lépjen hátra és ne kezdjen új dolgokba! A koncentrált figyelemre nagy szüksége van, de ez most nehezére esik. A gondolatai állandóan elkalandoznak. Pihenjen minél többet!

HALAK (február 21.- március 20.)
- Minden, amibe mostanában belefog, gyorsan és egyszerűen fog sikerülni. Vigyázzon azonban, most csak a nyíltságban bízhat, a csalafinta út megbosszulja magát.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!