Horoszkópok

2014.10.21. 10:38

Napi horoszkóp - A Kos kerülje a konfliktusokat

A Bika igazán élvezni fogja a mai napot.

Kos (március 21–április 20.) – Ha egy mód van rá, ma kerülje a konfliktusokat. Ne álljon le senkivel sem vitázni, mert olyat is sértésnek vehet, amit az illető nem annak szánt. Koncentráljon csak a munkára inkább!

Bika (április 21–május 20.) – Az élet szép, csak észre kell venni a kisebb csodákat. Ön is igazán élvezni fogja a mai napot, ha értékelni tudja az apró örömöket. Ha más nem, a hosszú hétvége miatt lelkesedjen!

Ikrek (május 21–június 21.) – Ma végre alkalma lesz találkozni barátaival és nem csak jókat beszélgetnek majd, de hasznos tanácsokkal is látják el. Nem ártana legalább megfogantolnia, amiket mondanak.

Rák (június 22–július 22.) – Valaki olyannal fog találkozni a mai napon, akit már régről ismer, de újfent nagy hatással lesz önre. Nem gondolta volna, hogy még egyszer fellángolhatnak az érzelmek. Utat enged nekik?

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – A hosszú hétvége előtti utolsó munkanapon még a rossz hírek, vagy mások szurkálódása sem hozza ki a sodrából. Őrizze meg ezt a könnyedséget egész nap!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Amúgy is rendkívül leterhelt mostanában, így csak az ön feladataira koncentráljon. Ne hagyja, hogy mások magára tukmálják a dolgaikat és ezzel elrontsák a hosszú hétvégéjét.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Az utóbbi időben rengeteget tett karrierje építéséért, de kicsit magáról és párjáról is megfeledkezett. Töltsék együtt az estét és vegye le a lábáról, például lepje meg valamivel.

Skorpió (október 24– november 22.) – Olyan esemény tarkíthatja a mai napot, ami arra ösztönzi majd, hogy változtasson eddigi életvitelén. Ez lehet teljesen pozitív, vagy akár kicsit negatív hatású is.

Nyilas (november 23 –december 21.) – Hajalmos túlgondolni dolgokat, így a magával szemben felállított elvárásokat is eltúlozza néha. Jelenlegi feladatánál is túlságosan részletekbemenő volt talán.

Bak (december 22– január 20.) – Most még nem látja át, hogy ön pontosan hol kap majd helyet az új rendszerben, környezetben, amibe hirtelen belecsöppent. Hamarosan megleli majd a helyét!

Vízöntő (január 21– február 20.) – Határozott elképzeléseit végre elkezdheti megvalósítani. Barátai nagyon sokat segítettek abban, hogy talpra álljon a nehéz időszakot követően. Ne felejtse megköszönni nekik.

Halak (február 21– március 20.) – A mai fárasztó nap után este végre a pihenésé lesz a főszerep. A hosszú hétvége napjait a család meghitt környezetében töltheti, ami teljesen felöltik majd energiával.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!