Horoszkópok

2016.02.04. 15:41

Napi horoszkóp - A Halakat komoly dilemma gyötri a szerelmi ügyek terén

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)
- Egy ideig most ne tervezgessen nagyon hosszú távra, mert váratlan eseményekkel kell majd megbirkóznia. Semmi komoly, de egy ideig ezek a teendők azért majd lekötik a figyelmét.

Bika (április 21.-május 20.)
- Se kedve, se energiája nincs felesleges feladatokkal foglalkozni most. Szeretné minél hamarabb letudni a hét utolsó munkanapját, hogy hazamehessen és végre pihenhessen egy kicsit.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Nincs mese, ma el kell döntenie, hogy jobbra vagy balra megy egy bizonyos úton. Nem lesz arany középút és hezitálási idő, ráadásul igen sok múlik azon, hogyan határoz. 

Rák (június 22.-július 22.)
- Még egy jó párkapcsolatban is előfordulnak kisebb problémák, ösz-szezörrenések. Nem kell ennek túl nagy jelentőséget tulajdonítani, csak tudni kell kimondani azt, hogy „bocsánat”!

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Valahogy mindenben a rosszat fogja ma látni, ráadásul senki és semmi nem tudja kellőképpen felvidítani. Kicsit el kellene vonulnia a világ zajától és relaxálni egyet.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
- Mára meg kellett volna kapnia a híreket egy bizonyos ügyben, de ezek nem érkeznek meg. Szerencsére nem fogja el a pánik, inkább megpróbálja megérteni a helyzetet.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Ma valaki móresre tanítja egy számára még újszerű területen, amit szerencsére nem vesz a lelkére. Az illető célja is az volt, hogy segítsen és felkészítse a jövő feladataira!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Váratlan és egyben üdítő változások állhatnak be a nap folyamán, jó kedvének köszönhetően pedig olyan gyorsan fog eltelni, hogy szinte észre sem veszi.

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Ha képes lenne még egy fokozattal feljebb kapcsolni, és elbírja a nyomást, amit főnökei raknak most magára, akkor karrierjében nagyot léphet előre a közeljövőben!

Bak (december 22.-január 20.)
- Úgy érzi, hogy valaki a csapatában nem teljes erőbedobással dolgozik. Meg kell találnia vele a megfelelő hangnemet, ami nem biztos, hogy a kritizálása lesz. Próbálja motiválni!

Vízöntő (január 21.-február 20.)
- Kisebb családi problémák nehezíthetik az amúgy felhőtlennek ígérkező utolsó munkanapot a héten. Régóta felszínen vannak ezek a problémák, talán ideje lenne megoldani őket.

Halak (február 21.-március 20.)
- Komoly dilemma gyötri a szerelmi ügyek terén, amiben most nem segíthet más. Saját magának kell meghoznia a döntést, amihez ezúttal az esze mutatja majd az utat!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!