Horoszkópok

2015.01.14. 14:31

Napi horoszkóp - A Halak vállalja fel a hibáit

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Ma hajlamos lehet egy kicsit elcsábulni és könnyen félretolni a munkát, pedig ha a feladataira koncentrál, akkor komoly eredményeket is elérhet a nap folyamán.

Bika (április 21.–május 20.) – Most kell eldöntenie, hogy a jövőben milyen úton halad majd. Remek ötletei vannak egy bizonyos ügyben, amiket megpróbálhatna kamatoztatni. Ne féljen meghozni a döntést!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Még egy és még egy feladatot le akar tudni a jól megérdemelt pihenés előtt, de így lecsúszhat a legjobb dolgokról. A saját maga érdekében tegye félre egyszer a munkát!

Rák (június 22.–július 22.) – Elvétve mindenki hibázhat, ezért ne szegje kedvét, ha ma valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezte. A lényeg, hogy tartsa magát az elképzeléseihez és hű maradjon az elveihez.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Túlságosan kimérten viselkedett az utóbbi időben, megtervezte még a tervezést is. Legyen egy kicsit lazább és hallgasson a megérzéseire. Remek meglepetések érhetik így!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Ma tartson egy kis szünetet végre és engedje meg magának azt, amit már olyan régóta szeretett volna megcsinálni. Ha nem lazít, akkor ma könnyen kihozhatják a sodrából.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Ma különösen igaz lesz a mondás, miszerint mindig az első gondolat a helyes. Hallgasson megérzéseire, mert intuíciói megmutatják majd a helyes utat!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Most volt szabadságon, mégis nagyon kimerült. Ha pluszmunka adódik, mégis megéri bevállalni, mert nagyon jól profitálhat belőle. Aztán tényleg jöhet egy szusszanás!

Nyilas (november 23.–december 21.) – A szerelmi életében bekövetkezett változások mintha önt is kicserélték volna. Csak úgy duzzad az energiától és az erőtől, tehát, ha bármi terve volt, csak vágjon bele ma!

Bak (december 22.–január 20.) – Ma a segítségét kérhetik, aminek következtében lehetséges, hogy le kell mondania saját érdekeiről. Ön dönt, hogy mi a fontos, az önzetlen segítség vagy saját boldogulása.

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Partnere erősebb egyéniséggel bír, ami az elmúlt napokban feszültségeket okozott önök között. Bizonyos esetekben rá kellene hagyatkoznia, mert szüksége van az irányítására.

Halak (február 21.–március 20.) – Hirtelen felindulásból olyat tehet, amit később nagyon meg fog bánni. Próbáljon meg higgadt maradni és vállalni az esetleges hibát is. Senki sem tökéletes!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!