Horoszkópok

2016.03.07. 08:19

Napi horoszkóp - A Halak vakmerőségét siker fogja koronázni

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos – Egész egyszerűen csak el kellene végre döntenie, hogy mit akar. Ha határozott elképzelése lenne, akkor az meghozná a nyugalmat, a lelki békét, és könnyebben tervezne is!

Bika – Egy ötletének köszönhetően igen népszerű lehet, ezért nem ártana ki gondolni előre, hogy mihez kezd ezzel. Fontos kapcsolatok birtokába kerülhet, amik később még jól jöhetnek!

Ikrek – Szeretne minél hamarabb túlesni egy feladaton, de nem biztos, hogy még száz százalékig felkészült rá. Azonban ha ennyire terhes a dolog, akkor lehet, hogy jobb letudni.

Rák – Érzelmi élete teljesen a feje tetejére állhat ma. Engedjen a csábításnak, hiszen tetszik a helyzet, de azért nem árt az óvatosság, amikor kezd komolyabbra fordulni a dolog.

Oroszlán – Sokszor nem is gondolnánk, hogy a segítség lehet csupán egy szó, vagy csak érdeklődés a másik ember hogyléte felől. Az egyik barátja is csak arra vágyik, hogy meghallgassák.

Szűz – Alig várja, hogy véget érjen a mai nap, mert éppen, hogy közöltek önnel egy felkavaró hírt, már várja egy másik kellemetlen esemény. Nem folytatná, de tudja, hogy végig kell csinálni!

Mérleg – Nem az ön dolga, hogy kitalálja, hogy más mit akar pontosan. Pláne, ha az illető maga se tudja, mik a tervei. Állítsa választás elé, mert így csak feleslegesen rabolják egymás idejét!

Skorpió – Kicsit fogja vissza a vágyait, tanulja meg értékelni a kicsit is, és akkor a kedve is sokkal jobb lesz, ha nem kapaszkodik elérhetetlen dolgokba. Jók a tervei, de nem egyből lesz eredmény.

Nyilas – A ma hozott döntések hosszú időre meghatározzák majd az életét, sorsfordítók lehetnek! Ne engedje senkinek sem, hogy sürgesse, hiszen fontos kérdésekről van szó.

Bak – Hatalmas most a nyomás, és olyanért kell tartania a hátát, ami nem különösebben tartozna önre. Azonban gondoljon arra, hogy ettől a tapasztalattól is csak erősebb lesz!

Vízöntő – Van, amikor azzal tud a legtöbbet segíteni, hogyha a háttérben marad, és onnan figyeli, hogy mi történik. Az egyik családtagjának is így fogja megoldani a problémáját.

Halak – Ma minden bátorságát összeszedve igen kockázatos manőverekbe kezdhet, de vakmerőségét siker fogja koronázni. Rendezze anyagi tartozásait is, amitől teljesen felszabadul majd!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!