Horoszkópok

2015.01.20. 13:53

Napi horoszkóp - A Halak életébe új szerelem toppanhat

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– A mai nap leginkább a pihenésnek kedvezne. Rutinfeladatokat végezzen a munkahelyén, délután pedig egy kellemes beszélgetés az egyik barátjával, ami kikapcsolhatja.

Bika (április 21.–május 20.)
– Legyen ma kicsit befogadóbb az új dolgokkal kapcsolatban és akkor egy sor olyan élmény érheti, ami felvillanyozza majd a napját! Talán még meg is ismer valakit.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Rugalmasságra lenne szüksége ma, ugyanis nem minden úgy alakul majd, ahogy előre eltervezte. Még az is lehet, hogy olyan dologba akad így, ami nagyobb változásra készteti.

Rák (június 22.–július 22.)
– Egyértelműen a nap legtevékenyebb időszaka a délután lesz, de nem árt egy kevés energiát átmentenie az estére is. Lehengerlőnek kell majd lennie, ehhez pedig fontos, hogy friss maradjon!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Mielőtt beszélne ma a kedvesével, mindenképpen kapcsoljon egy pár fokozattal lejjebb. Könnyen kerekedhet vita egy ártatlan társalgásból, ha nem kellő nyugalommal ül le.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Szinte előre látja egyik ismerőse minden mondatát, gondolatát. Eddig borzasztóan idegesítette, de ha elég ügyes, akkor előnyt kovácsolhat a megérzéseiből!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Mindig elégedetlen saját magával szemben és egyszerűen nem tud büszke lenni a teljesítményére, pedig komoly eredményeket ért el az utóbbi időben. Ünnepeljen egy kicsit!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– A sors igazán kegyes önhöz, bejönnek a számításai, irigylésre méltó a munkakedve. Egy dologra figyeljen csupán, ha teheti, dolgozzon ma magában!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Teljesen elvarázsolt hangulatban lesz egész álló nap, melynek legszívesebben minden percét kedvesével töltené. Ünnepeljék meg szerelmüket egy romantikus estével!

Bak (december 22.–január 20.)
– Nem mindenki olyan kompromisszumképes, mint ön! El kell fogadnia, hogy mindenkinek más a munkaüteme, és van, aki nehezebben alkalmazkodik máshoz, mint ön.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Az utóbbi időben felgyülemlett stresszt ideje lenne levezetnie. Ma este végre hagyjon időt a pihenésre és kapcsolódjon ki egy kicsit a barátaival!

Halak (február 21.–március 20.)
– A mai napon új szerelem bukkanhat fel. Lehet, hogy csak egy régi kapcsolat érzelmei erősödnek fel újra, de az illető nagy hatással lesz önre. Magán múlik a románc jövője!




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!