Horoszkópok

2017.03.12. 12:14

Napi horoszkóp - A Bikát megvárják a feladatok

Az Ikrek legyen óvatos, ha pletykákról van szó.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.)
- A Hold a Mérleg jegyében áll, ez sajnos nem kedvez önnek. Minden tovább tart, mint ahogy azt tervezte, ezért sajnos úszik mindennel és nem tudja tartani a határidőket. 

Bika (április 21.-május 20.)
- Csak a sürgős feladatokkal foglalkozzon, minden mással várjon pár napot! Kicsit félresiklanak a tervei ma, újabb és újabb akadályokkal szembesül. Legyen kitartó!

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Valaki alaposan félremagyarázhatja, félreértheti a szavait, nem is minden rosszindulat nélkül. Legyen óvatos, mert kellemetlen pletykák főszereplőjévé válhat. 

Rák (június 22.-július 22.)
- Komoly témákat kell ma megbeszélnie a párjával. Az összeköltözésre még nem érett meg az idő, az otthoni problémák most felemészthetik mindkettőjük türelmét. 

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- Bár fáradtan indul neki a napnak, az események alaposan felvillanyozzák. Egy megfelelő helyen elejtett javaslat vagy beadott önéletrajz kedvező változásokat hozhat.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- A titkait ne fecsegje ki senkinek, mert visszaélhetnek vele! Pénzügyi helyzete az elkövetkező időben sokat javulhat, érdemes valami hosszú távú befektetésen gondolkoznia.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Mutassa meg, hogy mit tud, mert most komoly előrelépést tehet a karrierjében. Az otthonában tervezett kisebb javítgatásokkal ma gyorsan végezhet! 

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Jó ötleteit ne hallgassa el élete párja elől, mert most ketten együtt érhetnek el valamit. Vigyázzon, a munkahelyén viszont legyen óvatos, viselkedjen visszafogottan!

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Üzleti és pénzügyi dolgokban feltétlenül tiszta fejre van szüksége. Inkább kérdezzen vissza még egyszer, mint vakon elhiggye, hogy minden rendben van. 

Bak (december 22.- január 20.)
- A Hold a Mérleg jegyében áll. Jobb, ha nem kezd új dolgokba. Ez a bolygóállás szórakozásra és könnyelműségre csábítja, így szabadidejét töltse a lehető legkellemesebben. 

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Ne eressze el a füle mellett a jó tanácsokat, különösen akkor, ha új környezetbe kerül, ahol még nem ismeri ki magát. A hatalmát ne fitogtassa, főleg ne a munkahelyén.

Halak (február 21.- március 20.)
- Diplomáciai érzékére most nagy szüksége lesz, a főnöke egy igen kényes témában kéri ki a véleményét. Ne mondjon se igent, se nemet, próbáljon kilavírozni a helyzetből! 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!