Horoszkópok

2014.12.02. 10:57

Napi horoszkóp - A Bika csakis a jövővel foglalkozzon

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.) – Könnyen felbosszanthatja magát apró-cseprő dolgokon a mai napon. Kerülje a nagy erőfeszítést igénylő teendőket és próbálja minél kényelmesebbé tenni a napot.

Bika (április 21–május 20.) – A mostani napok teljes érzelmi odaadást követelnek öntől, nem szabad visszatekintenie a múltba. Csakis a jövővel foglalkozzon és akkor a boldogság is meg fogja találni.

Ikrek (május 21–június 21.) – Nagyon szeretne segíteni egyik közeli barátján, de az ügy roppant kényes, mert tudja, hogy könnyen megbánthatja. Biztosítsa támogatásáról, a többit pedig bízza rá!

Rák (június 22–július 22.) – Végre úgy tűnik, hogy megtalálta számításait. Nem volt könnyű küzdelem, míg eljutott idáig. Most már ne rontsa el azzal, hogy túllihegi a dolgot. Tudni kell megállni is!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Sokszor nagyon nehéz kimondani az igazságot, vagy beismerni valamit, de ha tovább feszíti a helyzetet, akkor könnyen elmérgesedhet. Jobb túlesni a dolgon hamar!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Ahhoz, hogy élvezni tudja az élet minden percét, a felesleges dolgoktól végleg meg kell szabadulnia. Tartsa szem előtt a mondást, az embernek arra van ideje, amire szeretné!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Mostanság nem jut annyi idő azokra a dolgokra, amik igazán fontosak önnek. Emiatt kicsit feszülté vált és mogorván viselkedik azokkal, akik nem szolgáltak rá.

Skorpió (október 24– november 22.) – Ne tervezzen nagy dolgokat a mai napra, elégedjen meg inkább a rutinfeladatokkal. Próbálja átvészelni a délelőttöt, mert a délután már a pihenésé lesz, az este pedig a barátoké!

Nyilas (november 23 – december 21.) – Hamarosan kilábal az anyagi nehézségekből és tervezheti tovább a jövőjét. Nem sokára megveheti, amire annyira vágyott, már csak egy kicsit kell spórolnia!

Bak (december 22– január 20.) – Ön is meglepődött, hogy nyomás alatt mennyire jól teljesített. Talán többször kellene a szokottnál kicsit többet kockáztatnia, és akkor feljebb léphetne a ranglétrán is előbb-utóbb.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Ma mindenképp kerülje a vitákat párjával, mert csak olyat mondana neki, amit később maga is megbánna. Menjen a vita elébe és inkább kedveskedjen neki valamivel!

Halak (február 21– március 20.) – Egyik kellemes elfoglaltságából erőt és ihletet is meríthet. Fontos, hogy pozitívan tekintsen az ön előtt álló feladatokra, mert akkor lényegesebben jobban tud majd teljesíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!