Horoszkópok

2017.04.26. 16:53

Napi horoszkóp - A Bak tartózkodjon a komoly döntések meghozatalától

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Thoma Izabella

KOS (március 21.-április 20.)
- Nagyon jó kedvvel indíthatja a napot. A hivatásával kapcsolatban igazán izgalmas találkozásokban lehet része. Vizsgálja át az ötleteit, és ne vesse el azt sem, ami kezdetben idegennek tűnik.

BIKA (április 21.-május 20.)
- Remek napra számíthat, most igazán élvezheti az élet naposabbik oldalát! A magánéletében és a munkájában is eléggé ked-vező hírekre, fejleményekre számíthat.

IKREK (május 21.-június 21.)
- A bolygók hatására ma izgalmas beszélgetésekben lehet része, és ez sok mindenről elterelheti a figyelmét. Nehezen tud arra összpontosítani, amire kellene, például a pénzügyekre. 

RÁK (június 22.-július 22.)
- Az idő gyorsan repül, és mielőtt még igazán át tudná gondolni a tennivalókat, már el is múlik ez a nap. Mindkét keze tele lesz munkával, de így is sikerül elkészülnie néhány feladattal. 

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
- A Vénusz helyzete azt jelzi, hogy sokkal többet kellene foglal-koznia a barátaival és a vágyai realizálásával. Most tényleg hallgatnak önre mások is, ma mindenkinél eléri azt, amit szeretne.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Az ön uralkodó bolygója, a Mer-kúr a Kos jegyében áll. Bár ön nem szeretne veszekedni, ám a közöny sem jobb módszer bizonyos problémák rendezésére. 

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
- A bolygók segítik önt a céljai elérésében, így ez a nap igazi szellemi erőpróba lesz. Ne elégedjen meg féligazságokkal! Igyekezzen minél türelmesebben bánni a családjával.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
- Önnek fizikailag és lelkileg is sokkal több pihenésre van szüksége, az elmúlt hetek túlhajtott pörgése nem igazán önnek való. Ügyeljen a harmóniára maga körül.

NYILAS (november 23.-december 21.)
- Ha ma dolgozik, akkor a legjobb oldalát kell mutatnia, mert a jó híréről is szó lesz. Mindenképpen figyeljen a részletekre, legyen precíz! Pontosan határozza meg a mai nap feladatait.

BAK (december 22.- január 20.)
- Jobb, ha tartózkodik a komoly döntések meghozatalától. Zseniális ötletek juthatnak az eszébe, ezeket jegyezze fel, de várjon még a megvalósításukkal. Valaki megdobogtatja a szívét, mert egy kedves bókot mond önnek.

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.)
- A Mars átlépett az Ikrek jegyébe, és segít önnek, hogy még a megoldhatatlannak tűnő dolgokat is el tudja végezni. Nagy most a munkabírása, de vigyázzon, ne lépjen elő „hajcsárrá”.

HALAK (február 21.- március 20.)
- A kitartást igénylő feladatokat ma kerülje el, mert ez most nehezére esne. Keresse a változatosságot a szabadidejében is! Az újdonságokban, az izgalmakban most nagy örömét leli.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!