Horoszkópok

2017.04.25. 12:36

Napi horoszkóp - A Kosnak ma nagyon jók a meglátásai

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok.

Thoma Izabella

KOS (március 21.-április 20.)
- Ma nagyon jók a meglátásai, ne engedje meg senkinek, hogy elhatározásaiban megingassa önt. Egy olyan dolgot is rendbe tud most tenni, ami már hosszú ideje váratott magára.

BIKA (április 21.-május 20.)
- A Mars az Ikrek jegyében áll. Jó lenne, ha meg tudná őrizni a hidegvérét, ezzel sok kellemetlenségtől kímélné meg magát. Ha ez sikerül, gördülékenyen haladhatnak az ügyei. 

IKREK (május 21.-június 21.)
- Nagyon szép, ha megpróbálja elkerülni a konfliktust, most mégse ezt az utat válassza. Ne tegyen úgy, mintha mindennel egyetértene, ami ön körül történik. Ne csapja be a többieket.

RÁK (június 22.-július 22.)
- A Hold és a Nap is a Bika jegyében áll. Nehezebb lesz koncentrálnia a feladataira, munkájára, gyakran elkalandozik a figyelme. Ha teheti, siessen haza, jót tesz önnek egy kis semmit tevés.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
- Elege van a munkahelyi intrikákból, és abból, hogy egyesek mintha szántszándékkal akarnák elgáncsolni önt. Határozza el, hogy nem lesz agresszív, de ha ismét megpróbál önnek valaki keresztbe tenni.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Szeretné átvenni az uralkodó szerepet a magánéletében, de ez nem szabad, hogy azt jelentse, hogy meg sem hallja a másik óhaját. Legyen határozott, ugyanakkor megértő is! 

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
- A Hold és a Nap is a Bika jegyében áll. Ezt a jegyet ugyanúgy a Vénusz uralja, mint az ön jegyét, ezért ön is jó hangulatban van. Önnek nagyon jót tenne a jóga, vagy a pilates.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
- Most könnyedén köthet új ismeretségeket, ezek a karrierjében is pozitív változásokat hozhatnak. Ha egyedülálló, most akár a buszon megismerkedhet valakivel.

NYILAS (november 23.-december 21.)
- Kissé kimerült az utóbbi időben. Szüksége van egy kis kényeztetésre, feltöltekezésre, örömre! Ne sajnáljon magától semmit. A pihenésre is szánjon elég időt. 

BAK (december 22.- január 20.)
- A Vénusz az ön horoszkópjának 3. sorsterületén kedvezőtlen kapcsolatban van a Szaturnusszal, ezért ma többen is önhöz fordulnak bánatukkal. Hallgassa végig őket, akkor is, ha fárasztja már a sok sajnálkozás!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.)
- Ön is felelős azokért a gondokért, amelyek az utóbbi időben elharapóztak a magánéletében. Ha folyton mindent csak a társára hárít, azzal túlságosan eltávolítja magát tőle. 

HALAK (február 21.- március 20.)
- Ami az anyagi és a hivatalos ügyeit illeti, ma mindent biztosan el tud intézni. Arra viszont figyeljen, hogy ne kritizáljon olyan könnyedén másokat! Valakit ugyanis magára haragíthat.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!