Horoszkópok

2017.03.24. 18:59

Napi horoszkóp - Az Ikrek egy régi problémára talál végre megoldát

A Mérleg remek humorával és intellektusával könnyen magával ragadja az embereket.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.)
- Kissé bizonytalan lehet, és a kételkedés összekuszálja az érzéseit. Valójában több párkapcsolatra lenne lehetősége, de sajnos nem képes teljesen viszonozni a szerelmi érzéseket. 

Bika (április 21.-május 20.)
- Ma olyan elképzelésekkel és fejleményekkel kerülhet szembe, amelyek egyáltalán nem fognak tetszeni önnek. Azért jó lenne, ha nem utasítana el mindent élből.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Megtalálja a megoldást egy problémára, amellyel már régóta küszködik. Minthogy ez már szombaton sikerül, a vasárnap így édes semmittevéssel telik majd el.

Rák (június 22-július 22.)
- Egy régi kapcsolatot most bizonytalanság övez, mivel felszínre kerülnek az ellentétek. A csillagok azt üzenik, hogy tegyék félre a kételyeiket, mert van közös jövőjük!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- Az új kapcsolata komollyá válhat, bár a család és a barátok tetszését még nem nyerte el. Várjon még egy kicsit a találkozóval! Töltsék inkább kettesben a napot!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- A Merkúr és a Vénusz a Kos jegyében látható. Ez nem érinti önt közvetlenül, mégis örülhet ennek a bájos energiának azáltal, hogy valakit megajándékoz egy mosollyal.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Remek humorával és intellektusával könnyen magával ragadja az embereket. Kedvező időszak előtt áll, fontos, hogy testileg-lelkileg feltöltődjön.

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Sűrű hete volt, mára alábbhagy a lendülete. A kikapcsolódás a legjobb, amit tehet. Legyen kedves és megértő szeretteivel, amit viszonozni fognak. 

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Meggyűlhet a baja a gépekkel, technikai berendezésekkel. Ne hagyja, hogy pillanatnyi kudarcok letörjék, inkább kérjen segítséget a feladatokhoz. 

Bak (december 22.- január 20.)
- Elege van a párja ígérgetéseiből, az illúziókból... Szedje össze magát, álljon a sarkára, és döntsön végérvényesen. Meglátja, ha így tesz, a párja is elszánja végre magát! 

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Sok boldogságot hoz a mai nap az életébe. Nagy esélye van arra a mai napon, hogy találkozzon azzal a tökéletes emberrel, akit önnek szántak a csillagok. 

Halak (február 21.- március 20.)
- Általában nehezen ismerkedik, még nehezebben barátkozik, de ma olyan illetővel találkozik, akihez már régóta vonzódik. Számíthat a következő találkozásra.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!