Horoszkópok

2017.03.22. 14:01

Napi horoszkóp - A Nyilas ma sikeresen jut túl egy megmérettetésen

A Bikát a jövőjével kapcsolatos dolgok bosszantják.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.)
- A Hold a Vízöntő jegyében áll. Felerősíti önben a hajlamot arra, hogy túl erősen azonosítsa magát a pillanatnyi érzéseivel. A szenvedély veszi át az irányítást az értelem felett.

Bika (április 21.-május 20.)
- A jövőjével kapcsolatos problémák nyugtalanítják. Most valóban szüksége lehet a találékonyságára, hogy megtalálja az utat a gyakran egymással ellentétes érdekek között. 

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Ha van valami, amit lomtalanítani vagy átböngészni kell, ha vannak területek az életében, ahol tisztáznia kell valamit, most van itt az ideje annak, hogy foglalkozzon ezekkel. 

Rák (június 22-július 22.)
- A Hold a Nyilas jegyében áll. Kreatív energiái mozgásba jönnek, sok ötlete lesz. Ha művészi módon ki tudja fejezni magát, ebből a kreatív lökésből rendkívül sokat tud majd profitálni.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- Sokkal aktívabb, mozgékonyabb, szorgalmasabb mint néhány napja volt. Számtalan előnye van a gyors döntéseinek. Munkahelyén új feladatokat bíznak önre. 

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Nem minden ötletét tudja majd szabadon megvalósítani. Egy dolog előkészítése, amit a szívén visel, még sok idejét elveszi, de a végén minden rendbe fog jönni. 

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Vegyes érzelmei támadhatnak egy szerelmi viszonnyal kapcsolatban. Megérzései erősek. Nehezen viseli el a rideg valóságot, de most nincs helye a struccpolitikának! 

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Imád fontoskodni, és ma túlzásokba eshet. Nemcsak az a fontos, hogy mit mond, hanem az is, hogyan adja elő. Környezete fenntartásokkal fogadja a közreműködését

Nyilas (november 23.-december 21.)
- A Hold az ön jegyében jár. Még idejében vitt rendszert az életébe, ezért elsősorban önmagának köszönheti, hogy sikeresen jut túl egy megmérettetésen. 

Bak (december 22.- január 20.)
- Akiben eddig megbízott, ma csalódást okoz önnek. Utálja a felesleges perpatvarokat, de ezúttal lehetetlen kitérni előlük. Este menjen szórakozni, töltse társaságban az időt!

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Ma sikerül alaposan megsértenie valakit, aki közel áll Önhöz. Legyen őszinte, lássa be a tévedését! Ha őszintén bocsánatot kér, hamar elsimítható a dolog.

Halak (február 21.-március 20.)
- Ez lesz a hét legjobb napja. Ma sok minden sikerülhet, ami az előző héten nem jött össze. Lendületben van, és este büszke a teljesítményére. Délután kellemesen érzi majd magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!