Horoszkópok

2015.01.19. 13:45

Napi horoszkóp - A Bak mindent megold, kicsattan az erőtől

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Ne tartson az ismeretlentől! Ma egy sor új lehetőség fog szinte futószalagon érkezni, amiket érdemes lenne legalább megfontolnia. Új kapuk nyílhatnak meg ön előtt!

Bika (április 21.–május 20.)
– Könnyedebb nap vár önre ma, a űrös hétvége és a sok kapkodással telt hétfő után végre kicsit ráérősen teheti majd a dolgát, nem fogja senki sem siettetni. 

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Szüksége lesz minden diplomáciai érzékére, mert egy kicsit érzékenyebb napja lehet ma. Próbálja megőrizni a hidegvérét, legyen türelmes a munkahelyén is és a partnerével is.

Rák (június 22.–július 22.)
– Komoly döntéseket kell hoznia a magánéletével kapcsolatban, úgy érzi, át kell értékelnie párkapcsolatát. Ez nem feltétlenül eredményezi annak végét, csak valamiféle változást jelent.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)
– Nem a legjobb mostanában egyik jó barátjával a viszonya, és bár úgy érzi, nem ön a hibás, mégis okos döntés lenne önnek nyitnia a másik felé, hogy megoldják a problémát. 

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)
– Törekszik arra, hogy alkalmazkodjon valamihez, de ez minden igyekezete ellenére sem sikerül. Frusztrálja a dolog, de higgye el, hogy előbb-utóbb túl fog rajta lendülni!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Jó hír, hogy vége a nehéz időszaknak. Most már nem kell kapkodnia, elmaradásokat pótolnia, hanem kicsit tervezhet előre is. Látja, a dolgok mindig jóra fordulnak!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ma sok problémát okozhatnak önnek a félreértések, még az apróbbak is. Könnyen elkerülheti őket, ha világosan és tisztán fogalmaz. Ne kerteljen! 

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Úgy véli, hogy nem a leghasznosabban használja ki az idejét, de végre talált valamit, amit igazán nagy lelkesedéssel végez. Nem szabad feladnia!

Bak (december 22.– január 20.)
– Ma nem ismeri azt a szót, hogy nem. Minden problémát, feladatot meg akar oldani, szinte kicsattan az erőtől. A dolgos nap után az este is remek hangulatban telik majd!

Vízöntő (január 21.– február 20.)
– Szerelmi téren úgy érzi, hogy alábbhagyott a szenvedélye. Azonban lehet, hogy túl sok mindent belemagyaráz a dologba, ezért nem képes átadni magát neki teljesen.

Halak (február 21.– március 20.)
– Kicsit elvarázsolt volt az utóbbi napokban és ma is csak nagy nehezen fog visszatérni a valóságba. Egyik barátja fogja lerángatni a fellegekből, szerencsére még pont időben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!