Horoszkópok

2014.12.26. 12:39

Napi horoszkóp - Szerelem leselkedik az egyedülálló Rák csillagjegyűekre

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Ma valaki könnyen kihozhatja a sodrából, pedig ön béketűrő ember hírében áll. Ha úgy érzi, nincs igaza az illetőnek, mondja meg neki, hogy túl messzire ment.

Bika (április 21.–május 20.) – Ha tudja, hogy otthon nincs minden a legnagyobb rendben párkapcsolatában, akkor a legjobb, ha ön teszi meg az első lépést. Sétáljanak egyet kedvesével!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Mielőtt ítéletet mondana valaki felett, alaposan vizsgálja meg, hogy ön mindent makulátlanul elvégzett-e. Sokszor saját hibánkat a legnehezebb meglátni.

Rák (június 22.–július 22.) – Az egyedülálló rákoknak kicsit megcsappant mostanság az önbizalmuk, pedig a szerelem ott leselkedik rájuk mindenhol, csak nyitott szemmel kell járniuk, észre kell venniük azt a valakit.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Ha komoly kérdésben vár tanácsot valakitől, akkor olyantól kérjen, aki közel áll önhöz. Már ha tényleg segítséget szeretne és nem csak megerősítést.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Előtérbe kerülhetnek a nap folyamán a régóta a levegőben lógó problémák a munkájában. Bár hétvége van, mégis dolgoznia kell majd egy keveset, hogy helyre tegye ezeket.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nem a legjobb mostanában egyik barátjával a viszonya, és bár úgy érzi, nem ön a hibás, lehet, okos döntés lenne mégis önnek nyitnia.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Valakiben maga körül már nem képes úgy megbízni, mint korábban. Ennek nyilván megvan az oka, de ne feledje, mindenkinek jár egy második esély.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Résen kell lennie, ugyanis, ha elég figyelmes, nem várt előnyökhöz juthat bizonyos téren. Azonban, ha nem figyel, ezek gyorsabban tova is szállhatnak, mint ahogy jöttek!

Bak (december 22.–január 20.) – Apróbb akadályok nehezíthetik a dolgát a feladatok elvégzésében, de ezek csak akkorák, hogy könnyen leküzdve őket egy kicsit nagyobb magabiztosságot nyerhet.

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Igazán irigylésre méltó formában van ma, amit sok területen kamatoztathat majd a nap folyamán. Csak bátran merje rábízni magát az ösztöneire és nem lesz gond!

Halak (február 21.–március 20.) – Talán nehezebben indul a nap, és egy megoldottnak hitt probléma is felüti majd a fejét. De végül jó eredménnyel fogja zárni a napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!