Horoszkópok

2013.12.02. 13:50

Napi horoszkóp - A Vízöntő pihenjen amennyit tud

A Szűz jegyű embernek híres a béketűrése, de ma kihozzák a sodrából.

Kos (március 21–április 20.) – Itt az ideje, hogy többet foglalkozzon az egészségével, azzal nem megy semmire, ha a homokba dugja a fejét. Ha időben orvoshoz fordul, még lehet segíteni a problémáján.

Bika (április 21–május 20.) – Ma nagyon nehezen viseli el a kollégái megjegyzéseit, pedig még egy ideig tűrnie kell, ugyanis még nincs olyan helyzetben, hogy jól odamondogasson nekik.

Ikrek (május 21–június 21.) – A mai napja kiegyensúlyozott lesz, nincsenek benne az elmúlt napokra jellemző borús gondolatok, pozitívan látja a jövőjét is. Csak így tovább és jól fogja érezni magát!

Rák (június 22–július 22.) – Sokkal több figyelemre és szeretetre van szüksége, mint amit a mai napon kap. Vannak ilyen napok is, törődjön bele. Ettől még nem kell a kardjába dőlnie, egyszerűen fogadja el.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Intelligensen viselkedik ma egy munkahelyi párbeszédnél, kollégája ugyanis megbántja, ám ön nem válaszol vissza, hanem megjegyzi magának, egy későbbi alkalommal törleszt.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – A Szűz jegyű embernek híres a béketűrése, ám ma egy telefonhívással mégis sikerül kihozni a sodrából. Ne vegye a szívére a dolgot, inkább mondja meg a véleményét.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Beláthatná, hogy ami nem megy, azt felesleges erőltetni. Ez igaz a párkapcsolatára is. Búcsúzzon el szépen a kedvesétől, mert ennek a viszonynak nincs jövője.

Skorpió (október 24– november 22.) – Ha azt gondolja, hogy a csípős megjegyzéseit minden kollégája tolerálja, akkor nagyon téved. Többeknek is feltűnik a viselkedése, nem ártana változtatni rajta!

Nyilas (november 23 – december 21.) – A legszívesebben elmenekülne ma a munkahelyéről, annyira nehezen viseli a stresszt. Lehet, hogy a problémái nagy részét ön generálja saját magának?

Bak (december 22– január 20.) – Az irigység rossz tanácsadó, próbálja meg leküzdeni, ha ma hajlamos erre. Nem hibáztathat mindig másokat a rossz döntéseiért, mindenki a saját életéért felelős.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Pihenjen ma annyit, amennyit csak tud, mer az elkövetkező napok nagyon zűrösek lesznek. Ma még kiélvezheti a szabadsága pillanatait, nincsenek kötelezettségei.

Halak (február 21– március 20.) – Ma olyan kellemes meglepetésben lehet részük a Halaknak, amire álmukban sem gondoltak volna. Látja, a csodák nem csak másokkal, önnel is megtörténhetnek!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!