Horoszkópok

2017.02.20. 16:49

Napi horoszkóp - Az Ikreknek ma minden könnyebben megy

Kattints, és tudd meg, mit jósolnak mára a csillagok!

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.)
- Ön nagyon érzékeny, és most szerelmi vágyai is erősek és szenvedélyesek. Hajlamosabbá válik a féltékenységre, elképzelhető, hogy rosszul ítéli meg mások viselkedését. 

Bika (április 21.-május 20.)
- Ma különösen könnyű lesz önt felbosszantani. Főleg az idegesíti fel, ha mások megbízhatatlanul viselkednek. Igaza van, de ne hagyja, hogy eluralkodjon önön a harag.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- A Hold a Bak jegyében áll, ettől mintha szárnyakat kapna. Ma mindent könnyebben el tud végezni, és az anyagiak terén is szerencsére jól fognak alakulni a dolgai.

Rák (június 22.-július 22.)
- Fontos, hogy kitartson a saját véleménye mellett, másképp nem ér-het célt! Bár valaki nagyon erőszakosan próbálja meggyőzni az igazáról, ne bizonytalanodjon el! 

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- Ma sikerül mindent mozgásba hoznia, remekül kézben tartja az irányítást. Ha adásvételt bonyolít le, az is kedvezően zárul. A mai nap kárpótolja a tegnap elvesztegetett időért!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- A Hold a Bak jegyében áll. Most néhány terve kudarcba fulladhat, mert nem egyedül ön az, aki a kezében tartja az irányítást. A délután azonban annál szebb lesz! 

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Ha több a teendője, mint égen a csillag, annak csak örülhet. Ez most azt jelenti, hogy mindenki meg van elégedve önnel, ezért kap egyre több megbízást. 

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Nem kell semmi rosszra számítania, teljes erő-vel és jókedvvel vetheti bele magát a munkába. Simán haladhat a célja felé, és az elismerés is gyorsan megérkezik.

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Elfáradt, és talán segítségre is szorul, ezért ne legyen rest azok társaságát keresni, akik szívesen támogatnák okos tanácsokkal vagy konkrét segítséggel. 

Bak (december 22.- január 20.)
- Egy kicsit ügyesebben kellene összeegyeztetnie a magán-életét a munkájával. Igyekezzen kiengesztelni a kedvesét, mert ugyancsak elhanyagolva érezheti magát.

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Sok teendő vár önre, és ráadásul az egészsége sincs a topon, a szervezete tiltakozik a túlerőltetés ellen. A legjobbat akkor tenné önmagával, ha kivenne egy szabadnapot.

Halak (február 21.- március 20.)
- Önt támadás érheti, teljesen igazságtalanul. Ráadásul olyan ember sérti meg, akitől végképp nem várta volna, hiszen annyiszor segített rajta, hogy csak hálával tartozik önnek.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!