Napi horoszkóp

2017.09.12. 00:01

A Bika vigyázzon vásárlás közben, becsaphatják!

Az Oroszlán délután meglepetésekre számíthat!

KOS (március 21.-április 20.) – A nap nagy késéssel indul, talán átalussza az ébresztőóra csörgését vagy más kalamajka adódik. Később aztán sikerül behoznia a lemaradását, a kollégái a segítségére lesznek a munkában.

BIKA (április 21.-május 20.) – Tartsa magát a tényekhez, legyen annyira objektív, amennyire csak lehet, mert ma minden szavát félreérthetik. Vásárlás közben vigyázzon, lehet, hogy valaki be akarja csapni.

IKREK (május 21.-június 21.)- A bolygók hatása miatt nehezen jön ma ki másokkal. Egyszerre átláthatatlanná válnak a dolgok, ezért jobb, ha most nem hoz fontos döntéseket. A délután viszont jó híreket hoz.

RÁK (június 22.-július 22.) – Nehéz napra számíthat. Hiába minden fáradozása, egy tévedés tönkre teheti az addigi munkáját. Ezért jobb, ha lazára veszi a munkát is, és csak annyit végez, amennyi feltétlenül szükséges.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) – A mai nap jelentős pénzügyi eredményeket hozhat. Délután váratlan látogatóra számíthat, és bár először feszült lesz a meglepetetéstől, de végül örülni fog a hívatlan vendégnek. Szórakozzon egy kicsit.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Vigyázzon az egészségére! A bolygóállások azt jelzik, hogy ön most fogékony a fertőzésekre és a gyomorpanaszokra. Túlságosan nyitott lehet másokkal szemben.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) – Ha fontos dologban kérik a véleményét, ragaszkodjon hozzá, hogy alaposan végiggondolhassa az ügyet. Ellenkező esetben rosszul dönthet és ez vezet később bonyodalmakhoz.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Bármilyen hevesen is reagál valaki az ártatlan megjegyzéseire, ne veszítse el a türelmét! Higgadtnak kell maradnia. A párjának is megvannak a maga gondjai, tartsa ezt szem előtt.

NYILAS (november 23.-december 21.) – Valaki alaposan keresztül húzhatja a számításait. Ön hiába tesz meg mindent, ha a munkatársai nem működnek együtt önnel. Próbáljon tiszta vizet önteni a pohárba.

BAK (december 22.- január 20.) – Bár kissé ingerlékeny és feledékeny, nagyobb problémákat ez nem okoz a munkájában. Most inkább a kreatív megoldásokat kellene előnyben részesítenie, a jól bevált módszerek most nem működnek.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) – Csak magára hallgasson. Ma több rossz tanácsot is kaphat, és még több téves információt. Mindennek járjon alaposan utána, és halassza a fontos döntéseket máskorra!

HALAK (február 21.- március 20.) – Vigyázzon, egy újdonsült ismerőséről kiderülhet, hogy valótlanságokat állít magáról. Jobban meg kellene néznie, hogy kiben bízhat meg. Szerencsére most megérzi a veszélyt.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!