Horoszkópok

2017.08.18. 13:44

Napi horoszkóp - A Vízöntő zsúfolt és pörgős napra számíthat!

A Bika tartson nagyobb távolságot az őt körülvevő emberektől!

KOS (március 21.-április 20.) - Kedvező bolygóállások segítik ma önt, minden feltétel adott ahhoz, hogy igazán élvezze az életet. Mintha minden gondja egy csapásra elszállt volna. Ön ma az szerencse kegyeltje.

BIKA (április 21.-május 20.) - Tartson nagyobb távolságot az önt körülvevő emberektől! Vannak rosszakarói a környezetében, ezért jobban meg kellene gondolnia, kit is fogad a bizalmába közülük.

IKREK (május 21.-június 21.)- Eseménydús napra számíthat, a váratlanság ma törvényszerű. Próbáljon meg felkészülni rá lélekben, akkor talán kevésbé fogja frusztrálóként megélni a történéseket.

RÁK (június 22.-július 22.) - Túl sok feladatot kapott az elmúlt héten, és pillanatnyilag arra van szüksége, hogy alaposan kialudja magát. Ne tervezzen mára különleges programokat, inkább pihenjen!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Most képes lesz arra, hogy valóban a jelennek éljen, és igazán boldog pillanatai lehetnek! Fontos azonban, hogy meg tudja őrizni a függetlenségét, anyagi és szellemi téren egyaránt!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- A Merkúr hátráló mozgásban van a Szűz jegyében. Önnek most vigyáznia kell a szívére, a valós és átvitt értelemben egyaránt Ne legyen túlságosan naiv.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Hold este már az Oroszlán jegyébe lép. Vidám programok teszik örömtelivé a napját, a legjobban társaságban fogja érezni magát. A társa féltékeny lehet, talán nem is ok nélkül.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Bár sok a teendője mostanában, jó lenne, ha még kiélvezné a nyár nyújtotta örömöket. Szakítson időt arra, hogy jó programokat találjon ki barátaival, szeretteivel.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Nagy Önben a vállalkozó kedv, és biztosan nem fog sokat otthon üldögélni. Egy kisebb kirándulás pont megfelelő. Párjával együtt kellemes estét töltenek el barátaik körében.

BAK (december 22.- január 20.) - Úgy érzi, kissé sokat dolgozott az utóbbi időben. Sok feladatot vállalt, s most nagyon fáradtnak érzi magát. Lazítson ma délelőtt vagy meditáljon, este pihenjen egyedül, olvasson egy jó könyvet.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - A Hold ma az Oroszlán jegyébe lép. Zsúfolt és pörgős napra számíthat. Feszült lehet kora délelőtt, ekkor néhány vita is kipattanhat ön és a párja között. Délutánra már szent a béke!

HALAK (február 21.- március 20.) - Érzékiséggel és meghitt beszélgetésekkel kezdődik ez a nap. Ha ön még egyedülálló, feltétlenül menjen el szórakozni, mert most megismerkedhet valakivel.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!