Horoszkópok

2017.08.24. 12:53

Napi horoszkóp - A Szűz számára izgalmas nap várható!

A Halaknak ma sikerül elintéznie pár olyan dolgot, amivel már régóta elmaradtak.

KOS (március 21.-április 20.) - Ma igazán tudja élvezni az életet, nyitott és jókedvű lesz egész nap. Egy ismerőse komolyan érdeklődik ön iránt. Ha randevúra hívja, nyugodtan mondjon igent!

BIKA (április 21.-május 20.) - Ma nem a munka, hanem a magánélete lesz fókuszban. Ha ma megismerkedik valakivel, akkor nagy szerelem vár önre. Ne szalassza el az alkalmat, menjen el este szórakozni a barátaival!

IKREK (május 21.-június 21.)- Gyorsan végez a feladataival. A párkapcsolatában egy kisebb konfliktus várható, de hamar meg tudják beszélni a problémákat. Több közelségre van szüksége annál, mint amennyit elismer.

RÁK (június 22.-július 22.) - Ma remek ötletei, meglátásai lehetnek, amelyekkel az anyagi helyzetén is tud javítani. Most közlékenyebb a szokásosnál, a párjának jól esik, hogy kifejezi a szeretetét.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Kímélje a szervezetét, próbáljon meg több nyugalmat biztosítani magának. Fontolja meg, hogy hol éri meg az energiáját ésszerűen felhasználni, és hol nem. Csak a legszükségesebbekkel foglalkozzon.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Ez egy érdekes nap lesz az ön számára. Izgalmas fejlemények lehetnek, főleg, ha önálló vállalkozása van, vagy valamilyen módon érdekelt az üzleti életben.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Különösen örömteli lehet egy barátjával folytatott beszélgetés. Utána azonnal sokkal jobban fogja érezni magát, ugyanis remek ötleteket kap a problémáival kapcsolatban.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Készüljön fel rá, hogy ma sokan megmutatják a rosszabbik arcukat is. Beszéljen világosan és egyértelműen, hogy lehetőleg senki se értse félre a mondandóját!

NYILAS (november 23.-december 21.) - A csillagok ma nem kavarnak vihart, de jobban teszi, ha elkerüli az olyan embereket, amelyekről tudja, hogy bosszúságot okozhatnak. Ne foglalkozzon a feszültségekkel.

BAK (december 22.- január 20.) - A Hold a Mérleg jegyében áll. Egy kis flört megdobogtatja a szívét, valaki elbűvöli, és ez szerencsére kölcsönös lesz. A jó barátoknál semmi sem értékesebb, töltse a mai estét a szívéhez közel állókkal!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Sajnos az emberek hajlanak arra, hogy összemérjék magukat másokkal, de ön próbáljon meg eltekinteni ettől, maradjon ki a versengésből. Nagyszerű tervei vannak a mai estére.

HALAK (február 21.- március 20.) - Ma sikerül elintéznie pár olyan dolgot, amivel már hosszabb ideje el van maradva. A Merkúr hátráló mozgásban van, segít önnek a régebbi ügyeit elintézni, vagy feldolgozni. 










Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!