Horoszkópok

2017.08.14. 15:00

Napi horoszkóp - A Nyilas kellemes híreket kaphat este!

Az Oroszlán gyorsabb és hatékonyabb lesz, mint mások.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold délután már az Ikrek jegyében fog járni. A mai nap ideális arra, hogy áttekintést nyerjen az anyagi dolgokról. Fűzze le a számlakivonatokat, számlákat. Este érezze magát jól.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold délelőtt még a Bika jegyében áll. Néhány dolgot el kellene ugyan intéznie, de nincs meg ehhez a kellő nyugalma. Hagyjon magának időt, és ne mérgelődjön.

IKREK (május 21.-június 21.) - Lehet, hogy egy csoport élére kerül, vagy át kell vennie az irányítást egy munkában. Gördülékenyen fognak haladni a dolgok mindaddig, míg tekintettel lesz mások érzéseire.

RÁK (június 22.-július 22.) - Minden másképpen alakul, mint ahogyan eltervezte. Ha dühös valakire, az ügyet azonnal rendezze el, és mindig koncentráljon a valós kiváltó okokra. Az estét töltse a szeretteivel.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ma sok tervét tető alá tudja hozni, gyorsabb és hatékonyabb lesz, mint mások. Ha van pár jó ötlete, könnyen fog menni a csapatmunka, feltéve, hogy a többiek lépést tudnak tartani a lendületével.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Hajlamos most az ésszerűtlen cselekvésre, és a munkával sem halad hatékonyan - a szerelem viszont kárpótolhatja ezért! Ma nem sikeres, hanem boldog lesz

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Sem a párkapcsolata, sem más kapcsolatai nem lesznek ma zökkenőmentesek, mert egyikük sem enged egy tapodtat sem. Foglalkozzon a problémákkal!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Ebéd után a Hold már az Ikrek jegyében látható. Hátráltatásokra kerülhet sor, esetleg nem tartják be a partnerei a megbeszélt időpontokat. Meglehet, hogy csatába kell szállnia.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Konfliktusokba keveredhet, főleg akkor, ha nőnemű a felettese. Egy barátja tanácsot kér öntől, szívesen segít majd. Egy esti telefonbeszélgetés alatt kellemes híreket kap.

BAK (december 22.- január 20.) - Ha nem vigyáz, most könnyen elúszhat a pénze. Még ön, a takarékos Bak jegyű ember is könnyelműségre hajlik. Befektetéseinél is legyen óvatos. Ma könnyebben rá tudják venni valamire, amit utólag megbánhat.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Érdekes ajánlatokkal érkeznek önhöz, amelyek nyereségesnek bizonyulnak. Minden esetre olvassa át az apró betűs részleteket is. A magánélete már kevésbé rózsás.

HALAK (február 21.- március 20.) - Ma csendben tud dolgozni, a nagy akciók nem vonzzák. Legjobban úgy halad, ha egyedül munkálkodik. A zavart és a stresszt nehezebben tudja majd elviselni.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!