Horoszkópok

2017.08.15. 13:54

Napi horoszkóp - A Kosnak visszatérhet régi energiája!

A Skorpiónak esélye lesz megcsillogtatni a tehetségét!

KOS (március 21.-április 20.) - Régi energiája visszatérhet önbe. Talán túl van egy betegségen, vagy erősítő sportba kezdett. A plusz energiáit használja arra, hogy egy régóta húzódó feladatot végre befejezzen.

BIKA (április 21.-május 20.) - Mostanában az anyagiak terén nem igen kényeztetik el a csillagok. Talán nem csak és kizárólag a bolygókat hibáztathatja ezért. Tegyen valamit sorsa jobbra fordításáért.

IKREK (május 21.-június 21.)- A Hold az ön jegyében jár. Az elmúlt napokban meglehetősen mérgesen viselkedett, barátai, családtagjai is neheztelnek önre egy kicsit. Legyen a mai nap az engesztelésé.

RÁK (június 22.-július 22.) - A Hold az Ikrek jegyében áll, meg kellene próbálnia szépen eltölteni ezt a napot! A legegyszerűbb vacsorához is terítsen ünnepélyesen. Érezze jól magát, legyen meghitt környezetben.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Hold az Ikrek jegyében áll. Most az érzelmei irányítják, és nehezére esik szakszerűen dolgozni, a hivatására összpontosítani. Önfegyelemre lenne szüksége! Délután jobb, ha lemond minden találkozót.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Ma olyan apróságokat is észrevesz, amelyek fölött egyébként elsiklana a figyelme - így olyan információk birtokába juthat, amelyek később még hasznosak lehetnek!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Jupiter, ami az ön jegyében jár, kedvezőtlen kapcsolatban van a Vénusszal. Ez a nap a munkáé, hivatásáé, kötelességeié. Nagy a stressz a munkahelyén, de elég jól megállja a helyét.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Ma többször is esély kínálkozik rá, hogy megcsillogtassa a tehetségét! Fanyar humorával még azokat is meg tudja nevettetni, akik eddig egy kis ellenérzéssel viseltettek ön iránt!

NYILAS (november 23.-december 21.) - A Hold az Ikrek jegyében áll. Remélhetőleg nem pont ma kell valami fontos dologba belekezdenie, mert a gyakorlati teendők most egy kicsit nehezen mennek.

BAK (december 22.- január 20.) - Most fontos, hogy kapcsolatot keressen az emberekkel, és fordítson időt ismerőseire, barátaira és kollégáira. Ma megelőzhet egy nagyobb bajt az életében, ha nyitva tartja a szemét és a fülét.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Kicsit elveszíti az áttekintését a dolgok fölött, és túl sok kedve sem lesz a munkához. Ha teheti, vegyen ki mára egy szabadnapot, úgysem halad érdemben semmivel.

HALAK (február 21.- március 20.) - Nagyon is épkézláb ötletei lehetnek ma, csak higgyen bennük! Energikus hozzáállásával előre vihet egy ügyet, erre jogosan lehet büszke. Érezheti, hogy min múlnak a dolgok.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!