Horoszkópok

2017.08.30. 15:20

Napi horoszkóp - A Kos jó tanácsot kaphat valakitől!

A Skorpió biztosan nem fog unatkozni!

KOS (március 21.-április 20.) - Ön most olyan helyzetbe kerülhet, ahol kockáztatni kell. Legyen magabiztos, és hallgasson a megérzéseire! Az üzleti ügyekkel kapcsolatban jó tanácsot kaphat valakitől.

BIKA (április 21.-május 20.) - Bár a bolygók nem igazán kedveznek ma önnek, mégis tartogat a mai nap fontos eredményeket. Áttörést érhet el egy üggyel, feladattal kapcsolatban, pedig talán már le is mondott róla.

IKREK (május 21.-június 21.)- Csupa jó fényszögek érik az Ikrek jegyét. A mai engedékenyebb hangulatában azt sem bánja, hogy családja nem osztja az ön véleményét. A semmittesvés nem fér bele a mai napba.

RÁK (június 22.-július 22.) - El kellene fogadnia, amit a párja mond, mert ez az egyetlen magyarázat bizonyos dolgokra. Próbáljon meg nyíltabb lenni, és könnyebb lesz megértenie, hogy mások mit miért tesznek.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Minden bolygó önt segíti a mai nap! Nem érhetik önt kellemetlen meglepetések, minden a terv szerint alakul. Egy magánéleti esemény bearanyozza mai napját, és nagyon boldoggá teszi.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Nem kellene minden sérelmet a szívére vennie. A mai napon hajlamos lehet arra, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítson a szavaknak, és félreértse az ártatlan megjegyzéseket is.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Vigyázzon ma különösen a hivatalos irataira! Könnyen lehet, hogy valami elkerüli a figyelmét, vagy akár el is hagyhat egy fontos dokumentumot. Nagyon stresszes időszakot él.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Ma biztosan nem fog unatkozni! Annyi munka vár önre, hogy azt sem tudja, mihez kezdjen. Szedje össze magát! Most és itt kell helyt állnia, hogy holnap könnyebb legyen.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Nyugtalan és izgatott ezen a napon, ami szerencsés esetben szokatlan alkotókedvvel is párosulhat. Ma mindent megtesz, hogy valami nagyot, valami különlegeset hozzon létre.

BAK (december 22.- január 20.) - Magánélet terén ön mellé áll Fortuna! Nagyon valószínű, hogy minden a kívánsága szerint alakul. Ha már régóta vonzódik valakihez, akkor ma ráébredhet, hogy az érzés kölcsönös! Önnek kell kezdeményeznie.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - A Mars még önnel szemben áll, ez feszültségeket okozhat a párkapcsolatában. A legfontosabb az őszinte kommunikáció, ne tartsa magában azt, ami bántja! Rengeteg az energiája.

HALAK (február 21.- március 20.) - Nehezen viseli a felgyorsult tempót, talán még az önhöz közel állók társasága is idegesíti. Szánjon időt saját magára. Érdemes lenne kipróbálnia valamilyen relaxációs technikát is.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!