Horoszkópok

2017.08.25. 14:11

Napi horoszkóp - A Bika ma elemében lehet!

A Bak mozduljon ki, és töltsön egy kis időt a szabadban!

KOS (március 21.-április 20.) - Ezt a napot szentelje a családjának. Szervezzen közös programot! Ön életvidám, jó hangulatot tud teremteni. Most ne sajnáljon magától semmit, ami jól esik önnek.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold a Skorpió jegyében áll. Ma elemében lehet, igyekezzen kihasználni minden kedvező alkalmat. Átlát minden szitán, így intellektuális fölénybe kerülhet a többiekkel szemben.

IKREK (május 21.-június 21.)- Semmiféle kritikus eseménnyel nem kell számolnia, minden megy a maga útján. Főleg a családjával töltött időt fogja élvezni. Örülhet a közösen elfogyasztott reggelinek.

RÁK (június 22.-július 22.) - Ragyogó napnak látszik ez a mai. Szívesen veszi körül magát emberekkel, és minden látogatásnak örülni fog majd. A bolhapiacon olyan dolgokra találhat, amik a gyermekkorára emlékeztetik.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ragyogó napnak látszik a mai. Olyan helyeken, olyan környezetben is megfordulhat, ahová sosem hitte volna, hogy valaha bejuthat. A beszélgetések során ügyeljen arra, hogy mit és hogyan mond.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- A Hold a Skorpió jegyében áll. Könnyen megtörténhet, hogy ma a kedvese társaságát is fárasztónak érzi. A legjobb lenne, ha egy kicsit egyedül lehetne, hogy rendezze a gondolatait.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Figyeljen arra, hogy pontosan fogalmazzon, mert egy szavát is félreértheti a környezetében valaki, és ebből komoly problémák lehetnek. A Hold érzelmekben gazdaggá teszi.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- A Hold a Skorpió jegyében áll. Tervezze meg a szabadidejét, hívjon jó barátokat, vagy töltse a hétvégét idősebb rokonaival. Biztosan van mit mesélniük egymásnak.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Mostanság nehéz súlyok vannak a vállán, és ez talán a szó fizikai értelmében is jelentkezik: hátfájás, vagy ízületi panaszok képében. Ha így van, akkor ne halogassa tovább.

BAK (december 22.- január 20.) - A Skorpió jegyében álló Hold arra ösztönzi, hogy mozduljon ki, és töltsön egy kis időt a szabadban. Fogadja meg a tanácsát, különben könnyen depresszióba eshet! A bolygóállás felerősíti önben a fészekrakó ösztönt.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Ön változatosságra vágyik, de senki sincs, aki önnel tartana. Ön pedig nagyon unatkozik. Fogadja ezt higgadtan, és próbálja meg élvezni a nyugalmat!. Most erre van a legnagyobb szüksége.

HALAK (február 21.- március 20.) - Akár egy kellemes együttlét a családjával, akár egy szuper nyárbúcsúztató ünnepség a barátaival, ez a nap tökéletesen alkalmas az ilyen programokhoz. Élvezze a többiek társaságát.



Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!