Horoszkópok

2017.06.14. 11:19

Napi horoszkóp - A Halak számára új kaland jöhet!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

KOS (március 21.-április 20.)
- Egyszerűnek gondolta a mai napját, mégis egy feladattal sokáig elfoglalja magát. Az elképzelés, amely nagy lehetőségként tűnt fel, már nem érdekli. Nem baj, ha módosít a tervein!

BIKA (április 21.-május 20.)
- Nagy örömére szolgál, hogy hírt hall egy régi barátjáról. Érzelmeit nem kell háttérbe szorítania. Lehet, hogy sok mindenben megváltoztak, mégis megtalálják a közös hangot!

IKREK (május 21.-június 21.)
- Anyagilag akkor jár jól, ha kihasznál minden plusz kereseti lehetőséget és nem ijed meg az újdonságoktól. Napi programjába iktasson be egy vásárlókörutat, ahol magát is meglepheti!

RÁK (június 22.-július 22.)
- Valami nézeteltérés folytán összeütközésbe kerülhet azzal az illetővel, akivel nem akart. Beszélje ki a gondjait, de őt is hallgassa meg, és érezze át a másik helyzetét is.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
- A Hold a Halak jegyében áll, a Merkúr az Ikrek jegyében ragyog. Egy olyan helyzet állhat ma elő, amikor gyorsan és elszántan kellene cselekednie. Szerencsére ön elég határozott ehhez.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Rájöhet, hogy megbízhatónak hitt ismerősei kifecsegik közös titkaikat. Keserű tapasztalatokat szerez az emberi képmutatás és színlelés terén. Kicsit tekintsen vissza az elmúlt időszakra.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
- A Merkúr az Ikrek jegyében ragyog. Ez a bolygóállás elsősorban a szellemi területre hat. Alkalmas az idő arra, hogy beiratkozzon egy tanfolyamra, vagy letegye a nyelvvizsgát.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
- A Hold a Halak jegyében áll. Nagy kísértést érezhet arra, hogy sok pénzt költsön el, valami olyat szeretne megvenni, amit már régen kinézett magának.

NYILAS (november 23.-december 21.)
- Egy régóta húzódó családi nézeteltérés most marakodássá fajulhat. Megelégelte, hogy mindig csak eltűrje mások szeszélyeit. Intrikák, csalások, pletykák is előfordulhatnak.

BAK (december 22.- január 20.)
- Kudarc-érzete támadhat egy talán meggondolatlanul kötött szerződés miatt. Ez a feszült időszak ideges zavarokkal terhelheti önt, de katasztrófára azért ne számítson. Egy fontos munkát nem fog tudni befejezni.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.)
- A Hold a Halak jegyében áll, a Merkúr az Ikrek jegyében látható, ez kedvez önnek. Egymást érik a váratlan, de kellemes meglepetések. A munkájában is nagy örömét lelheti. 

HALAK (február 21.- március 20.)
- A munka ma nem megy jól, a szerelmi élete azonban felpezsdülhet. Új kaland a láthatáron! Talán nem is egy új ismeretségnek, hanem egy régi viszonynak köszönheti a flörtöt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!