Horoszkópok

2017.06.21. 15:27

Napi horoszkóp - A Halak jó társaságban tölti a napot, csak úgy repül majd az idő

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Thoma Izabella

KOS (március 21.-április 20.)
- Ne foglalkozzon fontos ügyekkel, ha nem muszáj. Sok múlik azon, hogyan kezeli a dolgokat. Ha nem sikerül türelmesnek lennie, akkor újabb és újabb problémákkal kell szembenéznie.

BIKA (április 21.-május 20.)
- Nagy terheket vállalt magára mostanában. Pedig sok munkáját meg is oszthatná munkatársaival, gyermekeivel. Bízzon bennük! Ezzel nemcsak a terheket, hanem az örömet is megosztja.I

KREK (május 21.-június 21.)
- A Hold az Ikrek jegyében áll, de a Merkúr már a Rák jegyében folytatja az útját. A mai napon sok erőt, energiát, biztatást nyerhet kedvese támogatásából. Jól alakulnak a dolgai.

RÁK (június 22.-július 22.)
- Ma egy egészen különleges érzés kerítheti hatalmába, valahogy tisztán érzi, milyen sokan szeretik önt, akkor is, ha nem mondják mindennap. Most az érzelmek kapják a főszerepet!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
- Kellemes napot tölthet szeretteivel, ha nem akarja mindenáron piszkálódásával, kritizálásával „nevelni” őket. Mindenkinek megvannak a saját heppjei, ezt önnek is tiszteletben kellene tartania.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Ma jobban teszi, ha csendben végighallgatja a kritikát, sőt, esetleg meg is fogadja a kéretlen tanácsokat. Ha ellenszegül, kioszt, vagy pusztán csak „védekezik”, azzal olajat önt a tűzre!  

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
- Talán valaki feltűnt a láthatáron, aki felébresztette önben a szenvedélyt, de az is lehet, hogy ön sejt riválist a párja életében. A Szaturnusz fényszöge segít önnek rendet teremteni!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
- Ha elfogadja egy ismerőse meghívását, és elmegy ma vele egy találkozóra, akkor meg-ismerkedhet valakivel, aki a későbbiekben nagyon jót tehet önnel. 

NYILAS (november 23.-december 21.)
- A csillagok új viszonyt, flörtöt, kalandot jeleznek. Szerelmi ügyekben ma érdemes az ösztöneire hallgatnia. Valaki ön körül sündörög, de nem teljesen tisztán látható, mik az indítékai.

BAK (december 22.- január 20.)
- Igyekezzen megőrizni hűvös gondolkodását, mert olyan feladatokkal kell szembenéznie, amelyek első pillanapban nehéz-nek tűnnek, de némi töprengés után meg fogja találni a megoldást rájuk.

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.)
- Ez a nap kissé mozgalmasabb lesz, mint a többi. A Nap és a Merkúr már a Rák jegyében állnak, és talán többet követelnek öntől, mint amennyi kényelmesen belefér a napba.

HALAK (február 21.- március 20.)
- Remélhetőleg nem kell ma dolgoznia. A Nap és a Merkúr már a Rák jegyében állnak. Ez boldoggá teszi önt, és jó emberek társaságában az idő nagyon gyorsan repül. 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!