Horoszkópok

2017.05.02. 13:06

Napi horoszkóp - A Mérleg tartson egy egészségnapot

Nézze meg, mit ígérnek már a csillagok!

Thoma Izabella

KOS (március 21.-április 20.)
- A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez egy jel arra, hogy átértékelje a szükségleteit, vágyait és kívánságait. Jó lenne, ha sikerülne egy kicsit jobban értékelnie, amije van.

BIKA (április 21.-május 20.)
- Álljon meg egy kicsit, és gondolja végig, mi az, amit el kellene hagynia az életéből ahhoz, hogy boldogabb lehessen? Ma értékes felismerései lehetnek, éljen velük! 

IKREK (május 21.-június 21.)
- Bizonyos körülmények között meglehetősen dühösen fog reagálni. Az önt kritizáló emberek útjából igyekezzen kiérni, keresse inkább azok társaságát, akik őszintén szeretik. 

RÁK (június 22.-július 22.)
- Mindent gyorsan szeretne elintézni, hogy aztán már lazíthasson, ez azonban nem fog összejönni - a bolygók jó néhány akadályt gördítenek az útjába. Próbáljon meg türelmet erőltetni magára.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
- Bár a délelőtt nehézkesen indul, végül elégedetten zárhatja majd a napot. Ha adódik egy üzleti lehetőség, ami némi kockázatot is rejt magában, most bátran vágjon bele! 

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Nehezére eshet másokra figyelni, és képtelen alkalmazkodni. Valami konkrét dolgot szeretne megszerezni, és nehezen viseli, ha valaki ebben megakadályozza. 

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
- A Hold az Oroszlán jegyében áll. Tartson egy egészségnapot! El sem hiszi, mennyi haszna lesz ebből. Fogyasszon minél több folyadékot, forrásvizet, vagy gyógyteát, és csak gyümölcsöt.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
- Ha ön még egyedülálló, akkor egy izgalmas találkozásban lehet része. Ha párkapcsolatban él, akkor egy bizonyos dologban érdemes lenne közös nevezőre jutni.

NYILAS (november 23.-december 21.)
- A Hold az Oroszlán jegyében áll, de kedvezőtlen kapcsolatban a Nappal. Mindkét bolygó az életerőre hat, így önnek is sokkal jobban kellene figyelnie a teste jelzéseire. 

BAK (december 22.- január 20.)
- Általában azt tapasztalja, hogy csak nagyon kemény munkával lehet valamire jutni. Ma szerencsésebb napja lesz, egy véletlen helyzetnek köszönhetően szinte az ölébe pottyan a siker és az elismerés!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.)
- Konfliktusa adódhat valamelyik távolabbi rokonával. Az nem használ, ha hagyja magát feldühíteni. Lélegezzen mélyeket, számoljon el százig, és maradjon nagyon barátságos! 

HALAK (február 21.- március 20.)
- Most azon múlnak a dolgok, hogy hogyan közeledik az emberekhez, mert ma mindenki érzékenyebb a szokásosnál. Tapintatra van tehát szüksége, ha el akar érni valamit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!