Horoszkópok

2017.05.18. 12:50

Napi horoszkóp - A Halak ma mindenben sikeres lesz

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Thoma Izabella

KOS (március 21.-április 20.)
- Ma különösen szerencsés lesz, egy véletlen egybeesés segíti előre, vagy váratlanul nagyobb pénzösszeghez juthat. Önfeledt hangulatban lesz, és ezt nagyon fogja élvezni.

BIKA (április 21.-május 20.)
- Számoljon vele, hogy többen is megzavarják majd a munkában, úgyhogy most különösen fontos, hogy mindenre hagyjon elegendő időt. Ma túlságosan sok gondja adódik.

IKREK (május 21.-június 21.)
- A Mars az Ikrek jegyében áll a Neptunusz és a Szaturnusz fényszöge között. Most jóformán senki sem tud ellenállni az ön kedvességének, személyes varázsának. 

RÁK (június 22.-július 22.)
- Ma különösen érzékeny lehet, ezért minden esély megvan arra, hogy fel is dúlhassák a lelkét. A pihenés jó ötlet, de csak akkor tereli el igazán a figyelmét, ha aktív pihenést választ.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
- A mai napon kedvező hatások érik, sokat fejlődhet az emberismeret terén is. Ráadásul az estéje is jól alakulhat: egy kellemes vendégre is van kilátása. Készüljön fel a szerelmes, romantikus kalandra!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Fontos döntések elé kerülhet. A legjobbat akarja a családjának, és mindent meg kell tennie azért, hogy hozzátartozói jól érezzék magukat, ugyanakkor nem szabad túlzásokba esnie. 

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
- A magánéletében minden rendben, ám az üzleti életben ma nem élvezheti a megszokott sikereket. Kicsit lassabban, kicsit csendesebben mennek a dolgok. 

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
- A pénzügyekkel kapcsolatban legyen óvatos! Ma cserbenhagyhatja a híres hatodik érzéke, és belesétálhat egy nagyon előnytelen üzletbe. Minden döntést fontoljon meg alaposan!

NYILAS (november 23.-december 21.)
- Hirtelen egy felbolydulás közepében találhatja magát. A látszat ellenére titkon sokan egyetértenek önnel. Ha azonban valódi támogatókat akar, ne adja fel egykönnyen!

BAK (december 22.- január 20.)
- Önön is erőt vehet a szentimentalizmusa, mert a Hold a Halak jegyében jár. Hiába veszi körbe szeretettel a társa, mégis magányosnak érzi magát. Valamit változtatniuk kellene a kapcsolaton.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.)
- Ne halassza hivatalos ügyei intézését: vágjon bele még a mai napon abba, amit már régóta eltervezett. Amit ma megtehet könnyedén, az holnapra talán már nehézségekbe ütközhet.

HALAK (február 21.- március 20.)
- A Hold az ön jegyében áll, ez kedvez önnek. Sikeres lehet ma mindenben, ezért időzítse mára a fontos tárgyalásokat. Ha randevúra készül, azt is mára ütemezze.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!