Horoszkópok

2017.03.17. 18:48

Napi horoszkóp - Az Ikrek ma törődjön többet a kedvesével

A Skorpió ma bízza másra a főzést.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.)
- Nagyon izgalmas nap vár önre. Persze önön is múlik, elfogadja-e az élet kínálta lehetőségeket! Többen is kikezdenek ma önnel, de ész nélkül ne menjen bele semmilyen kalandba!

Bika (április 21.-május 20.)
- Ha elégedetlen a partnerkapcsolatával, akkor már odáig jutott, hogy mindenféle terveket szövöget a jövőre nézve. Csak annak van azonban valóságalapja, amit a társával is megbeszél.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Ma többet kellene törődnie a kedvesével, a környezetével, rendet kellene tennie, takarítania. Sokat tud ma enni, vacsorázzon a kedvesével, szükségük van az együtt töltött időre!

Rák (június 22-július 22.)
- A hangulata igen változékony, és emiatt van az, hogy ma olyan nyögve-nyelősen indul a napja. Szerencsére ma nem kell kapkodnia. Csak mindent tegyen lassan és meggondoltan. 

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- Környezete megszokta, hogy ön mindig nagyon határozott, és ezt most is elvárnák öntől. Pedig ezúttal bizonytalan. Lehet, hogy ma valóban másnak kell meghoznia a döntést.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- A feladatokat könnyen el tudja látni, most jó kedvvel lát neki a rutinfeladatoknak is, még a főzés is szórakoztatni fogja. Délután el kell simítani egy kisebb családi perpatvart.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Használja ki a hétvégét és foglalkozzon önmagával is. Egy baráti beszélgetés, egy nagy kád illatos fürdő most sokat segíthet önnek az ellazulásban. Töltődjön fel!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Fontos önnek, hogy rendezett legyen a környezete. A főzést viszont bízza valaki másra, különben az egész napja elmegy a tennivalókkal. Nyugodtan kérje meg erre a párját.

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Ne rivalizáljon a párjával, felesleges belemennie a hatalmi harcokba. Ismerje el, ha a másik valamit jobban tud, különben egy veszekedés ronthatja el a mai napot!

Bak (december 22.- január 20.)
- Döntési helyzetbe kerül, olyasmiben kell részt vennie, amivel nemcsak magának, de másoknak is jót tehet, de azért van némi kockázata a dolognak... Hallgasson a szívére!

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Jól teszi, ha ön is törődik azokkal az emberekkel, akik sok jót tettek önért. Még akkor is, ha pillanatnyilag haragban vannak, módja lehet rá, hogy kiegyenlítse a számlát.

Halak (február 21.- március 20.)
- Ma nem a tervei szerint alakulnak a dolgok, meghiúsulhat a tervezett program. Mégis kisülhet az egészből valami jó is. Legyen nyitott és élje meg az örömöt is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!