Horoszkópok

2017.02.10. 14:28

Horoszkóp: A Kosnak spórolnia kellene

Ezt ígérik mára a csillagok!

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.)

- Spórolnia kellene, de újabb kiadások merülnek fel, emiatt pedig meglehetősen ingerült. Nem a hétvégén kellene ezen görcsölnie, hiszen most úgysem tudja megoldani a gondokat  

Bika (április 21.-május 20.)

- Bár ön általában simulékonynak mutatkozik, ma mégsem képes véka alá rejteni a véleményét. A hirtelen kifakadásának lehetnek egyszerre jó és rossz következményei is. 

Ikrek (május 21.-június 21.)

- A szerencse kegyeltjének érezheti ma magát. Jól alakul minden, még talán jobban is, mint azt eltervezte. Ha a kedvesével van valami problémájuk, most megoldhatják azt. 

Rák (június 22-július 22.)

- Délután egy családi perpatvar dúlja fel a nyugalmát. Minél inkább törekszik a békére, annál inkább zűrzavar veheti körül. Be kell látnia, hogy képtelenség mindenki igényeinek megfelelnie. 

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)

- Találkozhat egy különös személlyel, aki szokatlan hatást gyakorol önre. Bár nem mindenben az ideálja az illető, adjon neki egy esélyt! Lehet, hogy nagy szerelem lesz ebből.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)

- Ha valami fontos elintéznivalója akad, azt tegye meg még délelőtt. Váratlan helyzetek adódnak a mai napon. Ne dőljön be a nagy szavaknak, nézzen a dolgok mögé! 

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

- A bolygók flörtölésre csábítják önt. Ha társaságba megy, biztos, hogy ön lesz a középpontban, humorával és kedvességével most mindenkit levesz a lábáról. 

Skorpió (október 24.-november 22.)

- Fejezze be a régóta húzódó teendőit, mielőtt átláthatatlan rengeteggé alakulnak! Lelkiismeretes, alapos odafigyelésre van ma szükség a részleteket illetően.

Nyilas (november 23.-december 21.)

- Használja ezt a napot arra, hogy egy kicsit végiggondolja az elmúlt hetek történéseit és a közeljövő terveit. Legjobb, ha kedvesével átbeszélik ezeket a dolgokat.

Bak (december 22.- január 20.)

- Engedélyezzen önmagának több pihenést. Nem kell mindennek tökéletesnek lennie, viszont lehet többet is nevetni! Este menjen társaságba, hiányzik már a barátainak. 

Vízöntő (január 21.- február 20.)

- Nézetei, gondolatai nem mindenkinek tetszenek, ezért ne erőltesse a véleményét másokra. Azokra viszont hallgasson, akik igazán közel állnak önhöz! 

Halak (február 21.- március 20.)

- Remek napra számíthat! Főleg társaságban tud kikapcsolódni, ezért most különösen jó ötlet, ha meghívja a barátait az otthonába. Lepje meg őket egy különleges fogással!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!