Horoszkópok

2016.03.21. 10:35

Napi horoszkóp - A Mérleg nagy lehetőség kapujában áll

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)
- Karrierjében minden rendben, sorra kapja a nagyobbnál nagyobb elismeréseket, azonban otthon nem fenékig tejfel az élet. A nagy vitáknak ideje lenne valahogy véget vetni!

Bika (április 21.-május 20.)
- Közömbös lehet ma az emberekkel, igazán nagy követ senki kedvéért sem mozdítana meg, míg mások boldogulásának útjába sem akarna állni. Ma lehet jobb is, ha észrevétlen marad!

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Valakivel elbeszéltek egymás mellett és teljesen padlót fogott. Szerencsére hamar kiderül, hogy buta tévedés történt, de az eset komoly tanulságokkal szolgálhat így is!

Rák (június 22.-július 22.)
- Hozott egy döntést, ami nem volt túl népszerű a társai körében. Most már talán visszatáncolna, de akkor csak saját magát járatja le. Tartson ki az elképzelése mellett!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- Megérdemel egy kevés kényeztetést ön is, így, ha van valami, amire már olyan régóta vágyik, ma nyugodtan lepje meg magát vele. Ennyit igazán megengedhet magának!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Érdemes lenne nyitottan viselkedni és pozitívan fogadni a változásokat a mai nap folyamán. Így egy sor felesleges kellemetlenségtől mentheti meg magát!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Nagy lehetőség kapujában áll, amit egyelőre el sem akar hinni. Azonban igenis higgye el, hiszen megdolgozott érte, és most már csak el kell venni azt, ami az öné!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Nem szabadna ma semmit sem túlbonyolítania, egyszerűen csak hallgatnia kellene a megérzéseire. Tegye azt, amit jónak lát, és ne azt, amit mások elvárnának magától!

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Egy fontos személynek elvesztette a bizalmát, amit szeretne visszaszerezni, de az illető nem tágít. Nem tehet semmit, van, amire az idő az egyetlen megoldás.

Bak (december 22.- január 20.)
- Nagyon szeretne megfelelni valakinek, de nem tudja még pontosan, hogyan járhatna az illető kedvében. Mindenesetre ne izgulja túl a dolgot, mert azzal csak görcsössé válik!

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Egy kis csapatmunkára lenne szükség otthon, hogy minden ház körüli teendőt be tudjanak fejezni. Talán a családi hangulatra is jó hatással lenne az aktív „kikapcsolódás”!

Halak (február 21.- március 20.)
- Kicsit lankadt a figyelme és valaki az orránál fogva vezeti egy fontos ügyben. Egyelőre semmi komoly nem történt, de most már felébredhetne, hiszen itt az idő cselekedni! 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!