Horoszkópok

2016.03.21. 10:27

Napi horoszkóp - A Kos hallgasson az ösztöneire!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos – Rengeteg feladatot képes lesz megoldani a nap folyamán, főleg akkor, ha az ösztöneire hallgat, és nem engedi, hogy mások belekontárkodjanak a munkájába. Egyedül most többre megy!

Bika – A mai nap folyamán lehetősége nyílik másokat olyan dolgokra is rábeszélni, amihez egyébként nincs kedvük, de ők is és maga is rengeteget profitálhatnak, ha elvállalják a feladatot.

Ikrek – Az élet egyik területén borzasztóan szenvedélyes és kitartó, amit ha át tudna ma ültetni más tevékenységre is, akkor nagyon sokat léphetne előre a karrierjében. Csak határozottan!

Rák – Próbáljon nyugodt maradni és elkerülni a vitákat, még ha azokat mások szinte tálcán kínálják is ön elé. Meg kell őrizni a hidegvérét, mert csak ön járhat rosszul, ha kijön a béketűrésből.

Oroszlán – Nagyon sokat foglalkozik azzal, hogy mások vajon mit gondolnak önről, pedig ez mit sem számít. Az igazán fontos, hogy saját magának meg tudjon felelni, és akkor már jól dolgozott!

Szűz – Igazán jó kedvűen indította a napot, amit a kedvező történések csak fokozni fognak. A jó hangulata másokra is azonnal átragad, így örömmel fognak ma magával dolgozni.

Mérleg – Kicsit le kell lassítania, mert ez a tempó túl gyors! Ön is észrevette a figyelmeztető jeleket, de egyelőre nem foglalkozott velük, pedig nagyon is kellett volna! Azonban még nem késő!

Skorpió – Valaki folyamatosan még többre sarkallja, de úgy érzi, hogy a hiba elkerülhetetlenné vált ilyen sebesség mellett. Jelezze, hogy ön erre még nem áll készen, meg fogják érteni!

Nyilas – Bármennyire is sűrű a programja, nem hanyagolhatja el a barátait. Ők is mindig ott voltak önnek, amikor szükség volt rájuk, most pedig egyiküknek különösen el kellene a segítség.

Bak – Végre kicsit elültek a viharok és be is hozta a lemaradását. Most már nyugodtabban tervezhet, nem kell napról-napra lennie. Ne felejtsen el felkészülni egy esetleges hasonló időszakra!

Vízöntő – A pénzügyek most az élet több területén is nagyobb vitákat generálhatnak ön körül. Még a párkapcsolatában is az anyagi helyzetük lehet a fő beszédtéma. Szerencsére tisztázzák!

Halak – A kapcsolatokért folyamatosan tenni kell, mert ha nem ápolja őket az ember, akkor elhalnak. Előfordul, hogy néha az egyik félnek, ha csak időszakosan is, de többet kell áldoznia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!