Horoszkópok

2014.04.11. 14:57

Napi horoszkóp - Az Oroszlán ma jelentősebb összeghez jut

A Mérlegnek ma csalódnia kell egy ismerősében.

Kos (március 21–április 20.) – Sajnos, ön szélmalomharcot vív már egy ideje a környezetével. Ma arra az elhatározásra juthat, hogy beadja a derekát. Ezt okosan teszi, felesleges tovább harcolnia.

Bika (április 21–május 20.) – Ne bosszantsa ma fel magát egy olyan eset miatt, amin úgysem tud változtatni. Inkább azokra a dolgokra figyeljen a jövőben, amik kihatással lehetnek az élete alakulására.

Ikrek (május 21–június 21.) – Úgy látszik, hogy önnek ma túl sok a felesleges energiája, s ezt a családtagjain vezeti le. Egy darabig még tolerálják a furcsaságait, azonban ne feszítse a végtelenségig a húrt.

Rák (június 22–július 22.) – A Rák ma egy olyan lehetőséghez juthat, amit semmi áron nem hagyhat ki. Már csak azt kell eldöntenie, hogy kivel osztja meg az örömét, ki az, aki nem fog irigykedni önre.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Az Oroszlán ma egy jelentősebb összeg birtokába juthat, ám ne szédüljön meg a pénztől, ossza be okosan, és hagyjon belőle a nyári tengerparti nyaralásra is.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Nem is olyan rossz az anyagi helyzete, mint ahogy az kinézett pár nappal ezelőtt. Lehet, hogy még azt is megengedheti magának, hogy elutazzon valahová pár napra.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – A Mérlegnek ma csalódnia kell egy ismerősében, és ez az eset kihatással lesz az egész hétvégéjére. Azért ne hagyja, hogy teljesen elromoljon a hangulata, legyen optimista!

Skorpió (október 24– november 22.) – A Skorpiónál ma visszaüt a bumeráng: amit másnak akart, azt ön fogja megtapasztalni. Tanulnia kellene ebből, ezentúl legyen óvatosabb a rossz kívánságokkal.

Nyilas (november 23–december 21.) – A Nyilas igazi világa a lazaság, nem az a bebetonozott, szigorú napirend, ami szerint most él. Ha rosszul érzi magát a bőrében, azon csak egyedül ön tud változtatni.

Bak (december 22– január 20.) – Kedves Bak! Ne vegye úgy a szívére, ha egy ismerőse ma megsérti önt. Ez nem olyan nagy ügy, ne csináljon belőle gondot saját magának. Inkább vágjon vissza!

Vízöntő (január 21– február 20.) – Rapszodikus hangulatban van ma a Vízöntő, saját maga sem tudja eldönteni, hogy jókedve van vagy rosszkedve. Amilyen az időjárás, olyan ma a lelkivilága.

Halak (február 21– március 20.) – Ezen a hétvégén már nem halasztgathatja tovább a nagytakarítást, a lakására alaposan ráfér egy tavaszi felújítás. Vonja be a családtagjait is a munkába, úgy gyorsabban haladnak.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!