Horoszkópok

2013.10.07. 13:03

Napi horoszkóp - A Vízöntő beszélje ki a családi problémáit

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Ma ramatyul érzi magát. Össze kéne kapnia magát, de nincs energiája. Vigyázzon, mert egy darabig alibizhet, de aztán lebukik, és akkor könnyen előfordulhat, hogy új állás után nézhet. 

Bika (április 21–május 20.)
– Ne morogjanak már annyit egymásra. Nézze, hogy ön mit tehet hozzá a kapcsolatukhoz. Kedvességet biztosan, az mindig növelhető. Még, ha az a dög másik mufurc is. 

Ikrek (május 21–június 21.)
– Könnyebben megoldást találhat lelki gondjaira, ha nem csak magára gondol. Nézzen már körül, hogy mennyien szeretik önt, legyen rájuk is tekintettel és mosolyogjon végre! Most!

Rák (június 22–július 22.)
– Megint túlvállalta magát a munkahelyén? Már látja, hogy a hétvégi tervei romba dőlnek? Nos, ha mártír akar lenni, akkor csak rajta. De egyébként maga elé engedhet mást is a melóért. 

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)
– Nem tud titkot tartani, és épp ezért nehezen tűri, hogy mások megbízhatóbbak, mint ön. Ne irigyelje őket, hanem kövesse a példájukat. Tisztelni fogják és megnyílnak ön előtt. 

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.)
– Önben mindig is volt némi túlzásra való hajlam az életcéljait illetően. Az álmairól azonban nem kell lemondania: lesz módja rá, hogy a mennyekben érezze magát. 

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Vigyázzon, milyen tanácsot ad! Ha mindent készpénznek vesznek, könnyen körmére éghetnek a dolgok. Hangsúlyozza, hogy a döntés és felelősség nem az öné!

Skorpió (október 24– november 22.)
– Inkább ne mondjon túl rossz véleményt a kollégáinak. A szószátyárságát hamarosan megbánná, de akkor már nehéz lenne kimagyaráznia ostoba kifakadását. 

Nyilas (november 23–december 21.)
– Megfontolt minden cselekedetében, így ráébredhet arra is, hogy felül kellene vizsgálnia bizonyos kapcsolatait, mert egyesek túlságosan is kihasználják önt. 

Bak (december 22– január 20.)
– Néhány kapcsolatát új megvilágításba helyezheti egy váratlan és meglepő információ. A tudástól talán nem lesz boldogabb, tehát változtasson a viszonyon, ha tud. 

Vízöntő (január 21– február 20.)
– Családi problémáit őszinte beszélgetéssel oldhatja meg. Fontos azonban, hogy a beszélgetőpartnere az legyen, akivel a gondja van. Nem igaz, hogy lehetetlen a megértés. 

Halak (február 21– március 20.)
– Optimista kisugárzásának köszönheti, hogy olyanokat is maga mellé állíthat, akiket eddig ellenlábasainak gondolt. Most ráébredhet, milyen hasznos is lehet egy mosoly.Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!