Horoszkópok

2013.10.23. 12:21

Napi horoszkóp - A Bika csempésszen ma egy kis változatosságot az életébe

A Bak ma az őszinteségével nagyon megbántja az egyik kollégáját, a Halak szánjon ma időt arra, hogy meghallgatja egy ismerősét, aki bajban van.

Kos (március 21–április 20.) – Ma olyan ember kér öntől tanácsot, aki eddig nem sokat adott a véleményére. Mi történt, hogy ennyire megváltozott önök között a viszony? Mindenesetre figyeljen oda, mit mond neki.

Bika (április 21–május 20.) – Csempésszen ma egy kis változatosságot az életébe, tegye azt, amit máskor nem szokott, s ne tegye azt, amit már az unalomig ismétel. A változatosság ugyanis gyönyörködtet.

Ikrek (május 21–június 21.) – Ma ragyogó, kreatív ötletei lehetnek a munkahelyén, ám még várjon egy kicsit, mielőtt előállna vele, főnöke ugyanis azonnal megvétózná vagy a sajátjának könyvelné el.

Rák (június 22–július 22.) – Ma minden esélye megvan arra, hogy egy romantikus estét töltsön el a párjával, csak úgy kell szerveznie a napját, hogy erre is jusson ideje. A munka megvárja holnapig.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Eléggé bezsúfolódtak ön körül az események, összecsapnak a feje felett a hullámok, pánikra azonban semmi ok, ura a helyzetnek, csak elő kell vennie a józan eszét.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Ma jelez a szervezete, hogy éppen ideje lenne többet törődnie az egészségével, itt fáj, ott fáj, panaszkodik. Nem ártana, ha felkeresné a háziorvosát, s elmondaná neki a panaszait.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Ma egész nap az újdonság bűvöletében él, annyi változás történik az életében hirtelen. Ön élvezi ezt a helyzetet, ugyanis nagyon szereti, ha nyüzsög ön körül az élet.

Skorpió (október 24– november 22.) – Átmenetileg pénzzavarba kerülhet, s kölcsönre van szüksége. Gondolja meg, kihez fordul s mennyit kér, mert majd vissza is kell adnia. Barátokra ne számítson!

Nyilas (november 23 – december 21.) – Minél kétségbeesettebben kapaszkodik valakibe, az illető annál jobban nem vesz tudomást önről. Álljon a sarkára, legyen büszke és bízzon magában.

Bak (december 22– január 20.) – Ma az őszinteségével nagyon megbántja az egyik kollégáját. Jobb lett volna, ha hallgat arról a dologról, ami a tudomására jutott. Sajnos ezen már nem tud segíteni.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Hirtelen sok szabadidőhöz jut, nem is tud vele mit kezdeni, annyira hozzászokott már a mindennapok taposómalmához. Nem tesz önnek jót, ha nem hasznosítja magát.

Halak (február 21– március 20.) – Szánjon ma időt arra, hogy meghallgatja egy ismerősét, aki bajban van. Lehet, hogy a téma, amiről beszél, nem túl érdekfeszítő önnek, ám udvariasság is létezik a világon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!