Horoszkópok

2013.10.28. 11:30

Napi horoszkóp - A Halak nehéz napra számíthat ma

Az Ikrek szerencsés lesz a pénzügyekben.

Kos (március 21–április 20.) – Zaklatottak voltak a napjai mostanában, nem úgy alakultak a dolgai, ahogyan szerette volna. Kicsit talán megnyugodhat, csendesebb időszak következik most az életében.

Bika (április 21–május 20.) – Egy félreértés verhet éket ön és a kedvese közé. Igyekezzenek tisztázni a helyzetet, mielőtt jobban elmérgesedne önök között a viszony. Mindkettejüknek engedni kell.

Ikrek (május 21–június 21.) – Pénzügyekben szerencsés időszak következhet az életében. Legyen azonban óvatos, lehetőleg ne kockáztasson túl nagyot. A szerény, de biztos haszonra törekedjen inkább.

Rák (június 22–július 22.) – Ön érzelmes ember, akkor is lelkizik, ha nem kellene. Vigyázzon, hogy a túlzott nyavalygásával ne idegesítse fel a környezetét. Nem kellene mindent mellre szívnia.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Használja ki az utolsó derűs, meleg napokat, és tervezzen be egy kirándulást. Meglátja, hogy jó hatással lesz a kedélyére, és fizikailag is fel fog majd frissülni tőle.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Párkapcsolatában kellemes változások várhatók. Újra fellángolhat önök között a tűz, ismét rá kell jönnie, hogy a jelenlegi kedvese az ideális társ az ön számára.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Nem ártana önnek egy kivizsgálás, hiszen mostanában keveset törődött az egészségével. Jobb a bajt időben észrevenni, ha pedig minden rendben van, akkor megnyugodhat.

Skorpió (október 24– november 22.) – Valaki megpróbálja kihasználni önt, de ez a szándék elég nyilvánvaló lesz. Ön dönti el, hogy belemegy-e a dologba, vagy pedig nemet mond az illetőnek.

Nyilas (november 23–december 21.) – Mostanában minden rendben van ön körül, ezért már kicsit unalmasnak is érzi az életét. Szervezzen programokat a barátaival, és ne gondoljon kétes kimenetelű izgalmakra.

Bak (december 22– január 20.) – Ön a megbízhatóság élő példája, mostanában mégis úgy érzi, hogy nem becsülik meg kellőképpen. Ne törődjön ezzel, végezze továbbra is pontosan a munkáját.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Kicsit szétszórt lesz a mai napja, nem tud majd igazán arra figyelni, amit csinál. Csak nem szerelmes? Ha igen, akkor ez még nem ok arra, hogy veszélyeztesse a munkáját.

Halak (február 21– március 20.) – A munkahelyén nehéz napra számíthat ma, újabb és újabb feladatokkal látják el. Próbálja higgadtan viselni a dolgokat, ne méltatlankodjon, mert azzal csak ront a helyzetén.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!