Horoszkópok

2013.07.31. 08:30

Napi horoszkóp - A Bak lazítson!

A Vízöntő kemény munkáját anyagilag is elismerik, a Mérleg vegyen vissza a tempóból, nem biztos, hogy megéri ez a nagy hajtás.

Kos (március 21–április 20.) – Ne konfrontálódjon ma, ha nem muszáj, mert csak vesztesen jöhet ki belőle. Elég okos és intelligens ön ahhoz, hogy tudja, mikor kell engednie és hagyni a másikat nyerni.

Bika (április 21–május 20.) – Ma pillanatok alatt a plafonon van, semmihez és senkihez sincs türelme. Talán a meleg teszi. Ám nem foghat mindent az időjárásra, muszáj magát megemberelnie!

Ikrek (május 21–június 21.) – Összecsapnak a feje fölött a hullámok, túl sok mindent akar egy nap alatt megvalósítani, ami idő hiányában nem lehetséges. Túl gyors a tempója, környezete nem tudja önt követni!

Rák (június 22–július 22.) – Tegnap jól érezte magát a bőrében, mi történt egy nap alatt, hogy búskomorságba esett? Meg kell tanulnia jobban szeretnie önmagát, és nem másoktól függővé tenni a boldogságát!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Hideg fejre lesz ma szüksége, mert nagy meccs várható a munkahelyén, amikor is meg kell őriznie a nyugalmát, és racionálisan fel kell mérnie, mit szabad és mit nem mondania.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Ha ma enged egy kérésnek, azzal nem lesz kisebb senki előtt, sőt felértékelődik a gyerekei szemében. És ez a legfontosabb önnek, hogy velük harmóniában legyen!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Hol van már az az idő, amikor mindenre és mindenkire volt ideje. Állandóan a munkahelyén van, úgy dolgozik a cégének, mintha a sajátja lenne. Biztos, hogy megéri?

Skorpió (október 24– november 22.) – Mikor látja be végre, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Ha egy kapcsolatnak vége van, akkor vége van, nyugodjon bele, ne áltassa magát azzal, hogy van jövője.

Nyilas (november 23–december 21.) – A kölcsönt vissza kell adni, nem szép dolog, hogy kihasznál erre egy barátságot. Mindenkinek számít a pénz, a barátjának is hiányzik az, amit önnek adott kölcsön.

Bak (december 22– január 20.) – Mikor volt utoljára szabadságon? Mikor nem kellett reggel felhúznia a vekkert? Ugye, régen volt már ilyen? Épp itt az ideje, hogy leengedjen, lazítson és elmenjen szabadságra.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Ön egy kész főnyeremény a munkahelye számára, minden feladatot, amit önre bíznak, azonnal és precízen megold. Ma ezt anyagilag is elismerik önnek, amin meg is lepődik.

Halak (február 21– március 20.) – Sokat dolgozik ma, estére nagyon elfárad, ám arra mégiscsak kellene időt szakítania, hogy a családjával beszélgessen. Ennél nincs semmi fontosabb az életben!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!