Horoszkópok

2012.08.20. 22:01

Nai horoszkóp - Az Oroszlánnak megpróbálhatnak keresztbe tenni

A Vízöntő ma megismerkedhet valakivel, aki nagy változást hozhat az életébe.

nincs nev

Kos (március 21-április 20.)  Valószínűleg úgy kezdi ma a munkát, mint aki újjászületett. Fizikailag lehet, hogy fáradt egy kicsit, ám szellemileg teljesen felfrissült. Szerencse, hogy így van, mert fárasztó időszak áll ön előtt.

Bika (április 21-május 20.)  Nagy tervei válhatnak valóra most. Ha költözni akar, lehet, hogy talál egy tökéletes lakást, ha munkahelyet akar változtatni, akkor pedig ideális ajánlatot kaphat. Partnert azonban ne váltson!

Ikrek (május 21-június 21.)  Egy lépéssel közelebb kerülhet a céljaihoz. Ön szívós és kitartó, ezért nem veszik el a kedvét az apró kitérők, rendíthetetlenül halad az eltervezett útján. Azért néha nézzen kicsit körül!

Rák (június 22-július 22.)  Ha most megy szabadságra, és van ideje, akkor gondolkodjon el azon, ilyennek képzelte-e az életét, biztosan megtalálta-e a helyét. Tartson egy alapos önvizsgálatot, nézzen a tükörbe!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)  Sokat ígérő szerelem kezdődhet az életében, de készüljön fel arra, hogy nem lesz zavartalan a kapcsolat. Vannak a környezetében olyanok, akik megpróbálnak keresztbe tenni önnek.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)  Ahogy búcsúzik a nyár, úgy lesz egyre gondterheltebb, hiszen az ősz bizonytalanságokat jelent az életében. Próbáljon előre felkészülni egy-egy helyzetre, keressen alternatívákat.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)  Rosszkedvűen ébredhet, és a kellemetlen hangulatával másokat is megfertőzhet. Ne hagyja, hogy eluralkodjananak az életében a negatív érzések, gondoljon valami jóra.

Skorpió (október 24-november 22.)  Az iskolaév közeledtével az ön teendői is sűrűsödnek, lassan véget érnek az önfeledt napok. Nincs több lustálkodás, kénytelen lesz ismét szabályok közé szorítani magát.

Nyilas (november 23-december 21.)  Be kellene iktatnia az életébe némi szórakozást, mert teljesen elszakad mindenkitől, ha csak a munkára koncentrál. Szervezzen egy bulit, találkozzon a barátaival.

Bak (december 22-január 20.)  Ön túlságosan lelkiismeretes, és ettől még stresszesebbé válik az élete. Apróbb dolgokra legyinthetne, nem kellene mindent önnek elvégeznie. Be kellene látnia, hogy nem lehet tökéletes.

Vízöntő (január 21-február 20.)  Ma megismerkedhet valakivel, aki nagy változást hozhat az életébe. Lehet ez szerelmi vagy akár munkakapcsolat is, a lényeg az, hogy teljesen felborulhat, amit eddig épített.

Halak (február 21-március 20.)  Ön nagy álmodozó, ami nem is lenne baj, ha nem szakadna el néha teljesen a valóságtól. Most olyan álmot dédelget, amiből semmi nem lesz.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!