Horoszkópok

2012.06.20. 22:01

Napi horoszkóp: a Baknak váratlan sikerélményben lehet része

A Kos ma családi vitákra számíthat, a Nyilas ráébred, hogy egy eddig elhanyagolt személy igenis fontos a számára.

nincs nev

Kos (március 21-április 20.) 
Vitákra számíthat ma a családjában, valamiben nem tudnak majd megegyezni. Nem lesz túl súlyos a dolog, de a feszültség egész nap megmaradhat, befelhőzve a hangulatát.

Bika (április 21-május 20.) 
Remekül indul a napja, és később sem lehet majd oka panaszra. Tele lesz tettvággyal, úgy érzi majd, hogy szinte nincs lehetetlen az ön számára. Nagyot haladhat előre a munkájában is.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Ma egész nap az érzelmei hatása alatt állhat, hol felszabadultan optimista, hol pedig borúlátó. Hamarosan tisztázódhatnak azok az ügyek, amelyek az érzelmi hangulatingadozásait okozzák.

Rák (június 22-július 22.) 
Félve várta ezt a napot, és a végén sokkal jobban fog sikerülni, mint valaha is gondolta volna. Meg kellene tanulnia, hogy ne stresszelje már előre magát egyes dolgokon, mert árt az egészségének.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Volt már jobb napja is, mint amilyen a mai lesz. Mintha minden összeesküdne ön ellen. Apró bosszúságokra számíthat és nehezen haladhat a munkával is. Tartson ki, holnapra jobb lesz!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)
Valami baj lehet az önbizalmával, mert azt hiszi, hogy nem lesz képes egy feladatot megoldani. Ne legyen kishitű! Remekül megállja a helyét, és ezt mások is méltányolják.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Fáradtan ébredhet, talán a nagy meleg teszi, hogy nem tudja kipihenni magát. Vigyázzon, hogy ne erőltesse meg magát, ha lehet, ne végezzen fizikai munkát. Könnyű ételeket egyen!

Skorpió (október 24-november 22.)  
Ingerlékeny napra számíthat, ami az ön esetében nem rendkívüli. Ilyenkor gyakran igazságtalan is. Próbáljon uralkodni magán, hogy lehetőleg ne bántson meg senkit a környezetében.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Lehet, hogy egyik napról a másikra vágy ébred önben valaki iránt, akit eddig észre sem vett. Most jön csak rá, mennyire értékes személy az illető. Keressen kapcsolatot vele!

Bak (december 22-január 20.) 
Váratlan sikerélményben lehet ma része, olyan helyről kaphat elismerést, ahonnan nem is számított rá. Meg is érdemli, hiszen csendben és kitartóan sokat dolgozik.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Felszabadult napra számíthat, kivételesen önfeledt órákban lehet része. Néha nem is kell más, mint nyár, meleg, nyugalom, vidámság. Kár, hogy nem tud elraktározni belőle.

Halak (február 21-március 20.) 
Próbáljon kitörni a monoton hétköznapokból. Valamilyen változásra lenne szüksége, vagy a munkában, vagy a magánéletében.A Kos ma családi vitákra számíthat, a Nyilas ráébred, hogy egy eddig elhanyagolt személy igenis fontos a számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!