Horoszkópok

2012.04.16. 22:28

Horoszkóp - ápr.17.

Az Ikrek nem tudja eldönteni, hogy kiben bízhat, hiszen ismerősei ellentétes dolgokat állítanak.

duol.hu

Kos (március 21-április 20.)  Rossz hírekkel kezdődhet a nap, mert egy régen látott rokonról vagy ismerősről kiderülhet, hogy bajban van. Az ön segítségére is szüksége lehet, keresse fel vagy kérdezze meg.

Bika (április 21-május 20.)   Egy nagyobb, váratlan kiadás, már most, a hónap közepén felboríthatja a költségvetését. Készítsen tervet, hogyan tudná még összébb húzni a nadrágszíjat. Kölcsönt ne vegyen fel!

Ikrek (május 21-június 21.)  Nem tudja eldönteni, hogy kiben bízhat, hiszen ismerősei ellentétes dolgokat állítanak. Legjobb lenne, ha nem árulná el a titkait senkinek és nem kérne tanácsot senkitől sem mostanában.

Rák (június 22-július 22.)  Úgy tűnik, jó döntéseket hozott legutóbb, hiszen jól haladnak a dolgai. Amikor választott két ember között, a szívére és az eszére is hallgatott, és nincs oka megbánni. Bízzon jobban magában!
 
Oroszlán (július 23-augusztus 23.)   Felbukkanhat a múltból egy olyan ember, akit évek óta próbált elkerülni, mert rossz emlékei vannak róla. Térjen ki előle, és lehetőleg még csak ne is beszéljen vele!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)  Meglepetést akar szerezni valakinek, de nem sikerül a terve, mert valaki irigységből megakadályozhatja. Ne adja azonban fel a dolgot, inkább csak halassza el!
 
Mérleg (szeptember 24-október 23.)  Praktikus gondolkodása mindig átsegíti a nehézségeken, így lesz ez most is. Ne keseredjen el, ha nagyobb problémákba ütközik, hanem hallgasson a józan eszére!

Skorpió (október 24-november 22.)   Hasznos tanácsokat kaphat valakitől, akinek elég nagy a befolyása a munkahelyi ügyekre. Fogadja meg, amit mond az illető, hiszen nem ártana, ha előrébb tudna lépni a ranglétrán.

Nyilas (november 23-december 21.)  Jót tenne önnek, ha találna valamilyen hobbit, vagy bekapcsolódna valamilyen közösség tevékenységébe. Lekötné a figyelmét, és még hasznos dolgokat is tanulhatna.

Bak (december 22-január 20.)  Mostanában két különböző emberhez is vonzódik, ami elég problémás helyzet. Vizsgálja meg az érzéseit alaposan, hiszen sokáig nem tartható fenn ez az állapot.
 
Vízöntő (január 21-február 20.)  Ma  felerősödhet a kreatív oldala, jobbnál jobb ötletei vannak, fantáziája az egekben jár. Azért azt is gondolja végig, mi valósítható meg az elképzelései közül, mit képes megtenni.

Halak (február 21-március 20.)  Nehéz döntéseket kell ma hoznia, de utána megkönnyebbülhet. Jó célokért néha vállalni kell az összeütközést is másokkal. Nem lehet mindig jó fiú.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!