Horoszkópok

2011.06.13. 22:03

Napi horoszkóp

A Rák ma szívesen gondoskodik másokról, az Oroszlán ne sajnálja a pénzt magától.

duol.hu

Kos (március 21-április 20.)
Néha kompromisszumot kell kötni. A vitás helyzetekben tegye meg ön a megbékélés felé vezető első lépést. A családját érintő döntéseiből ne hagyja ki a kiskorúakat és az idősebbeket!

Bika (április 21-május 20.)
Mára visszanyerhette régi formáját, sokkal jobb kedvű és optimistább, mint volt. A Hold új vállalkozásra sarkallja. Környezetében sokan remélnek öntől támogatást, bizonyára nem hiába.

Ikrek (május 21-június 21.)
Ha azon töri a fejét, hogy szakít a kedvesével, jól gondolja meg! A csillagok szerint ez baklövés lenne. Most alkalmazkodjon és próbáljon nyugalmat teremteni otthon is, másutt is.

Rák (június 22-július 22.)
Ma szívesen gondoskodik másokról. Jól teszi, hiszen ha a Rák nem jótékonykodna, mivé lenne a világ? Persze ön is szeretné, ha néha olyan kényeztetésben lenne része, mint amilyent nyújt.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)
Ne sajnálja a pénzt saját magára, az egészsége megőrzésére! Ezzel nem kell spórolni. Partnerével kellemesen harmonikus viszonyt folytat, vele jól ki tudja pihenni magát.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)
Nem meglepő, ha kényelmetlen helyzetből kell kimagyaráznia magát. Ami a szerelmi életét illeti, mostanában hajlik az eltévelygésre, s mint tudjuk, ez kockázatos elfoglaltság.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)
Használja ki az alkalmat, mert most meghallgatják a véleményét. Ne kerülje a vitákat, mert akkor olybá tűnhet, hogy nem vállalja önmagát. A hallgatás néha megalkuvást jelent.

Skorpió (október 24-november 22.)
Ön elvárja párjától, hogy kényeztesse, de mit tesz annak érdekében, hogy ő is elégedett legyen a kapcsolatukkal? Lehet, hogy semmit, csak hagyja magát szeretni? Ez bizony kevés!

Nyilas (november 23-december 21.)
Kiegyensúlyozott napok következnek. Ha voltak viharok, már elcsitulnak. Nem kell állandóan résen lennie és hadakoznia, nyugodtan végig tudja gondolni az elmúlt időszakot.

Bak (december 22-január 20.)
Jól teszik a Bak hölgyek, ha a szokásosnál is több időt szánnak a szépítkezésre! A jó megjelenés fél siker. Önnek is minden bizonnyal megnőtt az igénye arra, hogy körüludvarolják.

Vízöntő (január 21-február 20.)
Erősen vágyhat arra, hogy különleges feladattal bízzák meg. Ha nyugtalan, annak az az oka, hogy unja, amit csinál. Szép anyagi haszonnal járhat, ha ápolja régi üzleti kapcsolatait.

Halak (február 21-március 20.)
Most nem lehet panasza a csillagokra. Munkálkodhat a tervein abban az ütemben és olyan körülmények között, ami önnek a legmegfelelőbb. Ha kedve van hozzá, akár nyilvános szereplést is vállalhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!