Horoszkópok

2010.02.03. 23:01

Horoszkóp - csütörtök

Mérleg: Talán válaszút előtt áll és nem tudja, mit tegyen.

zaol.hu

Február 4.

Kos  (március 21-április 20.)
Hogyha ma szemrehányásokkal illetik, ne szívja mellre! Ön voltaképpen csak bűnbak mások helytelen magatartása miatt. A bajtársi helytállás jóllehet hamarosan elnyeri a méltó jutalmát.

Bika  (április 21-május 20.) Mindenki csodálhatja az ön körül uralkodó rendet és rendszert. Bármit kérdeznek, megadja a választ. Igazán jó érzés tudni, hogy önre mindig lehet számítani. Szerencsések a kollégái.

Ikrek  (május 21-június 21.) Ma talán nyugtalanabb és felületesebb a szokásosnál. Ettől függetlenül jó hangulatban telik a nap. A pénzzel bánjon óvatosan, ne szórja ki felesleges tárgyakra. Törődjön többet az egészségével.

Rák  (június 22-július 22.) Olyan problémákkal találhatja ma szembe magát, amelyek elméleti megközelítése eleve kudarcra van ítélve. A bölcs mondás úgy tartja, hogy a puding próbája az evés. Töprengés helyett cselekednie kell.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ha meg akarja tartani most elfoglalt helyét, netán előbbre szeretne lépni a ranglétrán, akkor fel kell frissítenie tudását. Egy tanulmányi út erre jó alkalom, ha lehetősége van rá, ne szalassza el.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Ha magánéleti gonddal kell megbirkóznia, dobja sutba a hiúságát és próbáljon higgadtan mérlegelni. Egyébként ne engedje ki a kezéből az irányítást, ma az győz, aki elsőként lép.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Talán válaszút előtt áll és nem tudja, mit tegyen. Jó lenne, ha kicsit határozottabb, keményebb lenne. Nemcsak a magánéletében, hanem tágabb környezetében is érhetik kihívások.

Skorpió  (október 24-november 22.) Ha van egy megvalósításra váró terve, akkor most kell belevágnia a részletek kidolgozásába. A Szaturnusz a háttérből segíti önt. A pénzügyi tranzakciókkal viszont legyen óvatos. 

Nyilas  (november 23-december 21.) Nehezen indul a nap. Lehet, hogy nincs kedve dolgozni, de kár tönkretenni a napot szomorkodással. Délelőtt még vállaljon kevesebbet, és ahogy nő a munkakedve, úgy növelje a teljesítményét.

Bak  (december 22-január 20.) Ma jó formában van. Lelkesen és nagy vitalitással veti bele magát a feladatok sűrűjébe. Akkor produktív igazán, ha hagyják egyedül dolgozni. Most nincs szüksége senki segítségére.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Valaki felbosszanthatja azzal, hogy bele akarja rángatni olyasmibe, amihez önnek semennyi késztetése sincsen. Őrizze meg a hidegvérét! Nem lenne jó összerúgnia a patkót senkivel.

Halak  (február 21-március 20.) Olyan feladatot kaphat a napokban, aminek elvégzésével bizonyíthatja a rátermettségét. Megnyugodhat, mert sikerül visszaállítania az utóbbi időben kissé megromlott önbizalmát.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!