19°
23°
12°

Otthon

2 hete
Igazán csodás szoba alakítható ki egy tetőtéri lakásból. A tetőtérbe költöző gyerekek egyenesen imádják, hogy az övéké a legfelső szint és hogy nem szokványosan egyenes a plafon. Berendezni sokkal nagyobb kihívás, mint egy négyzet alakú szobát. A fiatal lányok előszeretettel teszik tele kedvenc zenekaruk posztereivel a lejtős tetőt, a fiúk pedig kedvenc sportolóikat csodálhatják ugyanitt.
3 hónapja
Ha a lakás felújítására szánjuk magunkat, a szőnyeg az utolsó eleme az otthonnak, amire hangsúlyt fektetünk. Mire befejeződik a felújítás, gyakran a rendelkezésre álló keret is megcsappan, és a megmaradt összegből gazdálkodva választunk szőnyeget, amelyet sokan az interneten keresztül szereznek be.
3 hónapja
Aki szeret alkotni és kísérletezni, biztosan kedvelni fogja azt az új technikát, amely néhány éve jelent meg a hobbiművészek palettáján. A kreatív trendekben az anyagok jellegében jelentős változás nem történt ám az anyagok felhasználhatósága új szintre emelkedett.
4 hónapja
A napi feladatok, az elvárások, a folyamatos stressz szétfeszítik kereteinket. Bár tudjuk, érezzük, hogy nem jó ez a feszes tempó mégsem tudunk lelassítani, és megélni a pillanatokat.
4 hónapja
A szénkorszak vége felé járva, megélve az elmúlt évtizedekben a Perzsa-öbölben dúló háborúkat, tökéletesen érthetővé válik az olajra használt "fekete arany" kifejezés. Azonban a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett hívei számára a fekete arany valami egészen mást is jelent: a gilisztahumuszt.

Legolvasottabb

1
Lángra kapott egy hétvégi ház Dunaújvárosban!
2
Épülnek az okos zebrák Dunaújvárosban!
3
Verekedésbe torkollott a közlekedési konfliktus Dunaújvárosban
4
Új üzemmel gazdagodott Dunaföldvár
5
Már kézben vannak az első jogosítványok
Meglepő
Nyár óta omladozik Zámbó Jimmy sírja
A Real-Tottenham után / 8 perce
Nem a csatárzsenikről szólt a meccs
A Real Madrid és a Tottenham Hotspur vezetőedzője is a kapusok teljesítményét emelte ki, miután a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a két csapat 1-1-es döntetlent játszott kedden.
Gyász
/"Beteg teste elpihent már, de lelke még velünk jár. Mert nem hal meg, kit eltemetnek. Örökké él, kit igazán szeretnek."/ Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *VÉGH LAJOS* 67 éves korában türelemmel viselt súlyos betegségben elhunyt. Búcsúztatója 2017. október 20-án, pénteken 11.30-kor lesz a dunaújvárosi temető ravatalozójában. Gyászolják felesége, gyermekei, menye és az Óvári és Végh család
Adatvédelem / 17 perce
Házkutatást tartanak a szcientológiai egyház budapesti központjában
Szezon / 28 perce
Lekvárt, sajtot és sok mást is készíthetünk a birsből
nem csak üres szavak / 29 perce
Guardiola odavan a Napoli játékától
gipszben / 31 perce
Kezét törte Ed Sheeran, lemondta a koncertjeit
kisbabák őrangyala / 33 perce
Koraszülöttek nagypapája
gyűjtemény / 1 órája
Büszke tökjeire a kilencvenéves férfi