Hírek

2013.11.18. 18:26

Zászlajukon: tisztesség és emberség!

Budapest, Mezőfalva - Nem lehet törvényes az, ami erkölcstelen - állítja Ángyán József és számos elvbarátja. Zászlót bont szerdán a fővárosban a Tisztesség és Emberség Szövetsége.

V. Varga József

Ertsey Attila, a mezőfalvi székhelyű Élőlánc Magyarországért elnökségi tagja (Fotó: V. Varga József)

Zászlót bont november 20-án, szerdán 18 órakor a Tisztesség és Emberség Szövetsége (TESZ) Budapesten, a XVI. Kerületi Német Kultúregylet épületében (Jókai út 6.). Ángyán József országgyűlési képviselő és szövetségesei a mozgalom indítására invitálják mindazokat a magánembereket, közösségeket, szervezeteket, akik egyetértenek velük abban, hogy újra kell építeni hazánkat, és vissza kell helyezni erkölcsi talapzatára. A családokra, a helyi közösségekre, a fiatalokra - vagyis az elsöprő többségben lévő tisztességes emberekre építik mozgalmukat. Amint Ertsey Attila, a mezőfalvi székhelyű Élőlánc Magyarországért elnökségi tagja kifejtette: céljuk visszaszerezni és élhetővé tenni hazánkat. Ehhez le kell bontaniuk a maffiahálózatok kormányokon átívelő uralmát, és száműzniük kell a félelmet a közösségekből. Hiszik, hogy nagyszerű és tehetséges népünk képes felépíteni mindannyiunk Magyarországát - tette hozzá. A TESZ zászlóbontása kapcsán Ángyán József független országgyűlési képviselő, Ács Sándorné, a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ, Ertsey Attila, az Élőlánc Magyarországért és Hetzmann Róbert, a Váralja Szövetség képviselője szerdán 16.30 órától sajtótájékozatót tart a helyszínen.

Ángyán József és elvbarátai hangsúlyozzák: a Tisztesség és Emberség Szövetsége azok mozgalma lesz, akik ragaszkodnak az örök értékekhez, erkölcsi normákhoz, és vallják, nem lehet törvényes az, ami erkölcstelen. Az ország kifosztásának végjátéka zajlik, az idő elfogyott - húzták alá. Elmondták: megkísérlik, hogy már 2014-ben tisztességes embereket küldjenek a Parlamentbe.

Címkék#Mezőfalva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!