Hírek

2016.10.27. 18:45

Virágos város - Sokan dolgoztak a köztereinkért

Dunaújváros - Idén is több százan vettek részt a virágosítási versenyen. Előző lapszámunkban kezdtük, most folytatjuk a díjazottak sorát.

Szabó Szabolcs

A Virágos Dunaújvárosért virágosítási verseny 10 éve hűséges pályázója címet idén 3 pályázó vehette át: Bogó Gáborné, Horváth Antalné és a Jószolgálati Otthon Közalapítvány napközije.

A Virágos Dunaújvárosért verseny több mint 10 éve hűséges pályázója címet idén 1 pályázó vehette át: Rovó Istvánné.

A verseny 15 éve hűséges pályázója címet idén egy pályázó vehette át, a Dunaújvárosi Óvoda Aprók Háza Egység.

Sok virág, sok díjazott - mozgalommá alakult a versengés Fotó: Zsedrovits Enikő

A Virágos Dunaújvárosért virágosítási verseny több mint 15 éve hűséges pályázója címet idén 3 pályázónk vehette át: Dunaújvárosi Petőfi Sándor Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagintézménye, Dunaújvárosi Óvoda Kincskereső Tagóvoda, valamint Nagy Gyuláné.

Az idei évben csatlakozott a versenyhez 11 új pályázó, akiket Első Fecske díjjal jutalmazták: Kis József, Miklán Imréné, Gyöngy Mihályné és Lapu Lászlóné, Fogas Józsefné, Alpek Sándorné, Kiss Dalma, Kóbor Etelka, Horváth Andrea és Veszeli Géza, Dömötör Imola, Dunaújvárosi Egyetem, Szöllősi Péter.

A virágosítási verseny szervezői minden résztvevőnek megköszönték az eredményes munkát és - mint a díjátadón kifejtették - bíznak abban, hogy a jövő évben ismét népes mezőny vesz majd részt e nemes és közkedvelt versengésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!